33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

კომბოსტოს ღვეზელები კეფირის ცომით

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

250 მლ. კეფირი

1 კვერცხის გული

50 მლ. არაჟანი

1 ს.კოვზი შაქარი

1 ჩაის კოვზი მარილი

1ჩ.კოვზი სოდა

400 გრ.ფქვილი

35 მლ.ზეთი

ინგრედიენტები კომბოსტოს  გულსართისათვის:

250 გრ კომბოსტო
70 გრ.ხახვი
75 გრ.სტაფილო
2 ს.კოვზი ტომატ- პასტა
2 გრ.მარილი
2 გრ.შავი დაფქული წიწაკა
35 მლ ზეთი
20 გრ.ნაღების კარაქი

კეფირი შევათბოთ ცეცხლზე .თბილ კეფირს დავუმარტოთ კვერცხის გული,არაჟანი, სოდა,ზეთი,მარილი,შაქარი,ფქვილი  და მოვზილოთ ნაზი ფაფუკი ცომი.

ცომი დავასვენოთ და დავყოთ გუნდებად.

თითოეული გუნდა გავაბრტყელოთ,ჩავდოთ გულსართი,მოვუკრათ პირი და გამოვაცხოთ ტაფაზე ზეთში ორივე მხრიდან.

კომბოსტოს  გულსართის მომზადება:

კუბებად დაჭრილი ხახვი მოვთუშოთ ზეთში და კარაქში

ხახვს დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი კომბოსტო,გახეხილი სტაფილო ,ტომატ- პასტა.ტაფას თავსახური დავაფაროთ და ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე.

გულსართს ბოლოში დავუმატოთ მარილი და წიწაკა.

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ატმის კომპოტი

ინგრედინტები: 3 კგ ატამი წყალი  – რამდენიც საჭიროა ქილების შესავსებად 1 კგ.შაქარი. ატმები  გავრეცხოთ და  ქერქის მოსაშორებლად  3-4 წუთი  მოვათავსოთ მდუღარე  წყალში,შემდეგ კი ცივ წყალში.

საზამთროს ვარდისფერი სანგრია

ინგრედიენტები: მშრალი ვარდისფერი ღვინო – 750 მლ ფორთოხლის ლიქიორი –  100 მლ ლიმონათი –  500 მლ თეთრი ან ყავისფერი შაქარი –  50 გრ საზამთროს( რბილობი) 

ქსოვის სახე ”სუმბული”

ქსოვის სახე ” უზორი” – სუმბული წყვილ რიგებს ვქსოვთ ასე: უკუღმა თვლები ამოგვყავს უკუღმად. როგორ გადავხაროთ თვალი მარცხნივ ვნახოთ ვიდეოში.

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

შესვლა პროფილში

რეგისტრაცია საიტზე