ინგრედიენტები :
100 გრ.ტარხუნა
75 გრ.შაქარი
2 მსხალი
1 ლიტრი წყალი ან გაზირებული წყალი
მომზადების წესები :
ტარხუნა დავაბლენდეროთ შაქართან ერთად დავასხათ 200 მლ წყალი და შევდოთ 20 წუთი მაცივარში.
ამ რეცეპტში მინერალურ წყალს არ ვამატებთ ,რადგანაც ტარხუნა რეაქციაში შედის სოდასთან და სხვა მინერალებთან და იღებს მწარე გემოს.
1 მსხალი დავაბლენდეროთ.მეორე დაგვჭირდება გასაფორმებლად.
ტარხუნის ნაყენი გავატაროთ საცერში,დავუმატოთ დაბლენდერებული მსხალი,დავასხათ წყალი და სასმელი მზადაა.გავაფორმოთ მსხალითა და ტარხუნის ფოთლებით
0