3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

შოკოლადის ფოთლები

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

1 ცალი  შოკოლადის ფილა

ნებისმიერი მცენარის ფოთლები ყუნწით

 

მცენარის ფოთლები გავრეცხოთ და გავამშრალოთ.

შოკოლადის ფილა გავადნოთ ორთქლის აბაზანაზე.

მცენარის ფოთლებს ფუნჯით შოკოლადი  შიდა მხრიდან წავუსვათ,ზედმეტი ჩავწუროთ თასში. დავალაგოთ თეფშზე და შევდოთ 30 წუთი საყინულეში.

 

 

 

 

 

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

გულ-ღვიძლის პატე

ინგრედიენტები: 600 გრ.ხბოს გულ -ღვიძლი 5-5 გრ ქონდარი,პილპილი,მარილი 100 გრ.კარაქი 1/2 კონა ხახვი 1 კბილი ნიორი 1 დაფნის ფოთოლი 1/2 კონა ქინძი გახურებულ ტაფაზე გავადნოთ

ქლიავის ლიქიორი

ინგრედიენტები: 1 კგ.  ძალიან მწიფე ქლიავი 0,5 მლ.არაყი 200 გრ.შაქარი 1 ფორთოხალი   1 ფორთოხლისგან მოვამზადოთ ცედრა,მოვაშოროთ თეთრი ქერქი და დავჭრათ კუბებად. ქლიავი  არ ირეცხება.

დეკორატიული ნაწნავი – ქსოვის სახე,”უზორი”N2

დეკორატიული ნაწნავი – ქსოვის სახე,”უზორი”N2 სქემაზე აღნიშნული არის 2,4 და ასე შემდეგ წყვილი .ამ რიგებს ვქსოვთ ასე: წაღმა თვალს ამოვიყვანთ წაღმა და უკუღმა თვალს ამოვიყვანთ

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

შესვლა პროფილში

რეგისტრაცია საიტზე