Без названия (42)
5/5

ჩაქაფულის რულეტი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

1 კგ.დეკეული

500 მლ.თეთრი ღვინო

100 გრ.ალუჩა

2 კონა ტარხუნა

ნახ. კონა მწვანე ხახვი

1 კონა ქინძი

1 კონა ოხრახურში

მარილი,წიწაკა გემოვნებით

მომზადების წესები :

დეკეულის ხორცი გადავჭრათ შუაზე  და გადავშალოთ წიგნივით.დავბეგვოთ ორივე მხრიდან და ზედმეტი ნაწილები მოვაჭრათ.

მწვანილები დავჭრათ, თასში ჩავყაროთ, მოვასხათ ცოტა ღვინო, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და კარგად შევურიოთ.

ხორცის  მთელ ზედაპირზე გადავანაწილოთ მწვანილი, კიდეზე ერთ მწკრივად დავალაგოთ ალუჩა და გადავახვიოთ რულეტივით. რულეტი შევკრათ გასტრონომიული ძაფით.

დეკეულის ხორცი  გრილზე ან ტაფაზე  შევწვათ ყველა  მხრიდან. რულეტის შეწვა დავასრულოთ  ღუმელში.

ღუმელის ტაფაზე დავასხათ  ღვინო, გადავიტანოთ ჩაქაფულის რულეტი და  200 გრადუსზე წინასწარ გახურებულ ღუმელში 40-50 წუთი შევწვათ.

  

 

 

 

წყარო:იუთუბი.გადაცემა გურმანია

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here