ინგრედიენტები:
წიწილა
500 გრ.მაყვალი
3-4 კბილი ნიორი
1/4 ჩ.კოვზი დაფქული ქინძი
1 პატარა კონა ნედლი ქინძი
1/2 ჩ.კოვზი ხმელი სუნელი
მარილი,წითელი დაფქული წიწაკა გემოვნებით
ქინძი
მომზადების წესები;
დაჭყლეტილი,მწიფე მაყვალი გავატაროთ საცერში.დავუმატოთ დანაყილი ნიორი,მარილი,ნედლი ქინძი,სუნელები.სოუს უნდა ქონდეს ერთდროულად ტკბილ-მწარე გემო.
წიწილა შევწვათ კეცზე ან ტაფაში.დავჭრათ ნაწილებად და მოვასხათ მაყვლის საწებელი.
0