1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
5/5

საქონლის ჩალაღაჯი ბროწეულის სოუსით, სტაფილოს პიურე

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები;

საქონლის ჩალაღაჯი(სტრიპლოინი)

20 გრ.ზეთი

მარილი,პილპილი გემოვნებით

ბროწეულის სოუსი:

1 ცალი დიდი ზომის ბროწეული

1 კბილი ნიორი

20 მლ შავი ბალზამიკო

1/4 თავი ხახვი

1 ს/კ შაქარი

მარილი ,პილპილი გემოვნებით

სტაფილოს პიურე:

2 ცალი სტაფილი

30 მლ.ნაღები

პილპილი,მარილი გემოვნებით

 

მომზადების წესები;

კარგად მოხარშული სტაფილო მოვათავსოთ თასში,ნაღები დავასხათ,მარილი,პილპილი მოვაყაროთ და ჩავწყლიტოთ.

ტაფაზე ბროწეულის მარცვლები,წვრილად დაჭრილი ხახვი,ორად გაჭრილი ნივრის კბილი  მოვათავსოთ ,ბალზამიკო მოვასხათ,მარილი,პილპილი მოვაყაროთ ,გადავიტანოთ შეკაზმულ  სტაფილოში და სოუსი ვადუღოთ ცოტა ხნით დაბალ ცეცხლზე.

საქონლის ჩალაღაჯს ორივე მხრიდან მარილი და პილპილი  მოვაყაროთ .

ტაფაზე ზეთი დავასხათ და კარგად გავახუროთ.სტრიპლოინი ორივე მხრიდან 3-3 წუთი შევწვათ და შემდეგ გამოვაცხოთ ღუმელში.

თეფშზე გადავიტანოთ სტაფილოს პიურე და სტრიპლოინი.მოვასხათ პროწეულის სოუსი.გემრიელად მიირთვით.

 

 

წყარო: იუთუბი,გადაცემა გურმანია,26 მაისი 2015 წელი

 

 

 

 

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ხაჭოს “რაფაელო” მარწყვით – საზაფხულო დესერტი ცხობის გარეშე ბავშვებისათვის

ინგრედიენტები : 300 გრ.ორცხობილა  ” პეჩენია ” 200 გრ.ხაჭო 200 გრ.კარაქი 200 გრ.მარწყვი 100 გრ.ქოქოსის ფანტელები 50 გრ.შაქარი მომზადების წესები : კარაქი დავარბილოთ ოთახის ტემპერატურამდე.

მარწყვის ტარტი მოხარშული კრემით

ინგრედიენტები : 200 გრ.ფქვილი 100 გრ.მარგარინი 100 გრ.შაქრის პუდრა 4 კვერცხის გული 1 -2 ს.კოვზი ცივი წყალი   მომზადების წესები ; კვერცხის გულები  მსუბუქად ავთქვიფოთ

ქათმის ფილეს,სოკოს,კიტრის და პამიდვრის საზაფხულო სალათა “მარწყვი”

გემრიელი და ამავე დროს უჩვეულო სალათი “მარწყვი” მზადდება უბრალოდ.  ეს კერძი თავისი უჩვეულო ფორმისა და დეკორაციის წყალობით სადღესასწაულო სუფრის მშვენებაა, სტუმრები დააფასებენ თქვენს ძალისხმევას. ინგრედიენტები

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here