1
5/5

პრასის ფხალი იმერულად

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

1 კგ.მოხარშული პრასი

150 გრ.გატარებული ნიგოზი

3-4 კბილი ნიორი

2 ს.კოვზი ღვინის ძმარი

1 კონა ქინძი

მარილი,დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით

 

მომზადების წესები :

მოვარშული პრასი დავკეპოთ.

მწვანილი დავჭრათ ძალიან წვრილად.

მოგეწონებათ მჭადის რეცეპტი.

ნიგოზი გავატაროთ.ნიორი დავჭყლიტოთ.

პრასს დავაყაროთ ნიგოზი, ნიორი, მწვანილები,მოვასხათ ძმარი,მარილი წიწაკა მოვაყაროთ და შევკაზმოთ.

 

 

 

 

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ყაბაყის ბლინები

ინგრედიენტები : 2 ყაბაყი 2 კვერცხი 1 ჭიქა რძე ( ჭიქა 200 მლ.) 1 ჭიქა ფქვილი 0,5 ჩ.კოვზი მარილი შავი პილპილი გემოვნებით 2 ს.კოვზი ზეთი

კულიჩი ( პასკა) – უკრაინული სამზარეულო

აღდგომის სუფრის მთავარი გმირი არის შესანიშნავი, სურნელოვანი, ლამაზი და  გემრიელი სააღდგომო კულიჩი ! რეცეპტის ავტორია შეფ – მზარეული,კონდიტერი ელიზაბეტ გლინსკაია,რომელიც გვასწავლის კულიჩის( პასკა) მომზადებას ფრანგული ბრიოშის

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here