111944_600

ლობიო იმერულად

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

1 კგ.მოხარშული ლობიო

2 სუფრის კოვზი კვაწარახი ან მჟავე ტყემალი

თითო-თითო კონა ქინძი,ოხრახურში,ნიახური

ნახ,კონა პრასი

1 თავი ნიორი

მარილი,წიწაკა გემოვნებით

მომზადების წესები:

ნიორი მარილთან ერთად დავნაყოთ.

მწვანილი  წვრილად დავჭრათ.

ლობიო მოვხარშოთ,გაზს დავუწიოთ.

მოხარშული ლობიო ჩავჭყლიტოთ ისე,რომ მარცვლების ნაწილი მთელი დარჩეს. ლობიოს ტყემალი ან კვაწარახი დავუმატოთ, საკმაზითა და მწვანილებით შევკაზმოთ.

გამოვრთოთ გაზი,ქვაბს თავსახური დავახუროთ და 15-20 წუთი გავაჩეროთ.

 

წყარო:  იუთუბი,გურმანია,მაისი 25, 2015

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

საახალწლო ინდაურის საცივი – გამოცდილი დიასახლისების რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 ცალი ინდაური 700 გრ.ნიგოზი 2 თავი ხახვი 2 ჩ.კოვზი უცხო სუნელი 2 ჩ.კოვზი ხმელი ქინძი 1 ჩაის კოვზი ზაფრანა(ყვითელი ყვავილი) დანის წვერით

სამარხვო კარტოფილის ღვეზელები

ინგრედიენტები : ფქვილი 500 კგ საფუარი 5 გრ წყალი ან კარტოფილის ნახარში 250 მლ გულსართისათვის : კარტოფილი  5 ცალი ხახვი 1  თავი ზეთი მარილი,პილპილი გემოვნებით

სალათი ” შანხაი “

ინგრედიენტები : 350 გრ.ქათმის ფილე 350 გრ.ქამა სოკო 150 გრ.სიმინდის მარცვალი 250 გრ.კონსერვირებული ანანასი 50 გ.ზეთის ხილის დაკურკული მარცვლები 2 ს.კოვზი  მაიონეზი (სავსე) მარილი გემოვნებით

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია