333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

იტალიური რიზოტო ნინო წენგუაშვილის რეცეპტით

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

1 თავი ხახვი
300 გრ სოკო
2 ჭიქა ბრინჯი
50 გრ თეთრი ღვინო
შავი პილპილი
მარილი
პარმეზანი
კარაქი

ქვაბში ჩავყაროთ  ხახვი და  კარაქში  მოვშუშოთ.მოსუსულ ხახვს , ჯერ სოკო დავუმატოთ,შემდეგ  ბრინჯი , ღვინო დავასხათ და კარგად ამოურიოთ .

ქვაბში ბრინჯს  დავასხათ  წყალი ან მასში  გახსნილი სოკოს ბულიონი , შევაზაოთ პილპილით და მარილით.ბოლოს მოვაყაროთ პარმეზანი  და ავურიოთ  .

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

მაყვლისა და ჟოლოს პეროგი

ინგრედიენტები: კარაქი 150 გ შაქარი 130 გ ქათმის კვერცხი 3 ცალი. ფქვილი 150 გ მაყვალი 100 გ, ჟოლო 100 გრ გამაფხვიერებელი 1 ჩ.კოვზი შაქრიანი ვანილი

ატმის ტორტი

ინგრედიენტები: 6 კვერცხი 6 ს.კოვზი შაქარი 6 ს.კოვზი ფქვილი 1 ჩ.კოვზი გამაფხვიერებელი( თუ კარგი ღუმელი გაქვთ,გამაფხვიერებელი არ უნდა) შაქრიანი ვანილი მწიკვი მარილი გულსართი და კრემი;

როგორ დავხატოთ კუ

თავდაპირველად შემოვხაზოთ ბაკანის( ჯავშანი),თავისა და ფეხების კონტურები.შემდეგ კი მივახაზოთ სხვა დეტალები.

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

შესვლა პროფილში

რეგისტრაცია საიტზე