caption (7)
5/5

ჩაშუშული

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

400 გრ.ხბოს ხორცი

3 ცალი პომიდორი

2 ს.კ.პამიდვრის წვენი

5 კბილი ნიორი

4 თავი ხახვი

როზმარინის 2 ტოტი

მწარე მწვანე წიწაკა და აჯიკა გემოვნებით

1/2 ჩ.კოვზი უცხო სუნელი

50-50 გრ.კამა და ოხრახურში

მომზადების  წესები :

ხახვი,ბულგარული  ნახევარ რგოლებად დავჭრათ.

გახურებულ ტაფაზე დავასხათ ზეთი და  ხახვი,ბულგარული წიწაკა,ნიორი ცალ-ცალკე  შევწვათ.

ხორცი მსხვილ,მოგრძო ნაჭრებად დავჭრათ,მოვასხათ ზეთი,მოვაყაროთ მარილი და ორივე მხრიდან შევწვათ.

პამიდორი  4-ად გავჭრათ.მწვანილი დავჭრათ.

ღრმა ტაფაში ხახვი,ბულგარული ,ნიორი ,ხორცი  ერთად მოვათავსოთ.აჯიკა,წიწაკა,უცხო სუნელი,პამიდვრის წვენი დავუმატოთ და ჩავშუშოთ.

ჩაშუშულს ბოლოს ჯერ  მწვანილი  ,შემდეგ პამიდორი დავუმატოთ და ცეცხლზე გავაჩეროთ ცოტა ხნით.მოვაყაროთ მარილი.

თუ გვსურს,ჩაშუშული  წვნიანი გამოგვივიდეს, პამიდვრის წვენი სასურველი რაოდენობის დავუმატოთ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here