Без названия (36)
5/5

ხბოს ან ძროხის ხორცის ჩახოხბილი-შეფ-მზარეული ნინო წენგუაშვილის რეცეპტით

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

1 კგ ძროხის ან ხბოს ხორცი

5-6 ცალი ხახვი

6-7 ცალი პამიდორი

1 კონა რეჰანი

1 კონა ქინძი

4-5 კბილი ნიორი

მარილი,წიწაკა გემოვნებით

მომზადების წესები :

ხორცი დავჭრათ,გავრეცხოთ ცივ წყალში,მოვთუშოთ თავისივე წვენში.წვენი რომ ამოშრება,ხორცი გავსინჯოთ,თუ მოუხარშავია, დავუმატოთ ცხელი წყალი და გავაგრძელოთ ხარშვა.

ხორცს დავაყაროთ ალყა -ალყა დაჭრილი ხახვი,თუ ნაკლებად ცხიმიანია შეგვიძლია დავუმატოთ კარაქი,გაფცქვნილი და წვრილად დაჭრილი პამიდორი ან ადუღებულ წყალში გახსნილი ტომატ- პასტა.ხარშვის დამთავრებისას დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ნიორი,მწვანილი,მარილი და წიწაკა გემოვნებით.ჩახოხბილი ვადუღოთ 3-4 წუთი და ამის შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან.

3+

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here