სამარხვო კატლეტები :
500 გრ.ბადრიჯანი
2 პამიდორი
3 კბილი ნიორი
1 ხახვი
3 ტოტი კამა
3 ტოტი ქინძი
2-3 ს.კოვზი ფქვილი
40 გრ.ზეთი
150 გრ.საფანელი
3 გრ.ორეგანო
მომზადების წესები :
მარილი,შავი დაფქული წიწაკა გემოვნებით
ღუმელის ტაფაზე დავაფინოთ ფოლგა,დავდოთ გარეცხილი,რამიდენიმე ადგილას ჩასერილი ბადრიჯანი და 200 – 220 გრადუსზე შევწვათ 20-25 წუთი.
ბადრიჯანი გავაგრილთ,კანი გავაცალოთ და დავჭრათ წვრილად .
კანგაცლილი პამიდორი,ხახვი,ნიორი დავაბლენდეროთ და საწურზე გავწუროთ.
წვრილად დავჭრათ მწვანილები.
დაბლენდერებული პამიდორი,ბადრიჯანი,მწვანილები,ორეგანო,მარილი,წიწაკა,პურის ფქვილი შევურიოთ ერთმანეთში .
კატლეტები ამოვსვაროთ საფანელში და შევწვათ ტაფაზე ზეთში ორივე მხრიდან.
0