333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

ეკალა იმერულად

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

1 კგ.მოხარშული ეკალა

150 გრ,გატარებული ნიგოზი

2-3 კბილი ნიორი

4-5 ღერი ომბალო

1 კონა ქინძი

1 კონა ოხრახურში

2 ს.კოვზი ძმარი

მარილი ,წიწაკა. გემოვნებით

 

მოხარშული ეკალა კარგად დავკეპოთ.

ნიგოზი,ნიორი, მარილი დავნაყოთ.

გარეცხილი მწვანილი წვრილად დავჭრათ.

ეკალა შევკაზმოთ მწვანილებით,ნიგოზით,ნიორით.მოვასხათ ძმარი,მარილი,წიწაკა მოვაყაროთ და ხელით მოვურიოთ.

წყარო: გურმანია 24,მაისი  2015წელი

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ნამცხვარი “ლიმონი”

ინგრედიენტები; 2 კვერცხი 200 გრ.შაქარი 60 გრ.არაჟანი 60 გრ. კარაქი 300-350 გრ.ფქვილი( გააჩნია  რა ზომისაა კვერცხი) 1/2 ჩ.კოვზი გამაფხვიერებელი 1 ლიმონის ცედრა   ფქვილში შევურიოთ

როგორ დავხატოთ კუ

თავდაპირველად შემოვხაზოთ ბაკანის( ჯავშანი),თავისა და ფეხების კონტურები.შემდეგ კი მივახაზოთ სხვა დეტალები.

დეკორატიული ნაწნავი – ქსოვის სახე,”უზორი”N2

დეკორატიული ნაწნავი – ქსოვის სახე,”უზორი”N2 სქემაზე აღნიშნული არის 2,4 და ასე შემდეგ წყვილი .ამ რიგებს ვქსოვთ ასე: წაღმა თვალს ამოვიყვანთ წაღმა და უკუღმა თვალს ამოვიყვანთ

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

შესვლა პროფილში

რეგისტრაცია საიტზე