ინგრედიენტები:
1 წიწილა
1 კგ.ახალი ტყემალი
1-2 თავი ახალი ნიორი
1 კონა ქინძი
1 კონა ცერეცო
1/2 კონა ომბალო
მომზადების წესები:
დაღერღილი წიწაკა,მარილი გემოვნებით
ნიორი მარილთან და წიწაკასთან ერთად დავნაყოთ.
ტყემალი მოვხარშოთ და საცერში გავატაროთ.
მწვანილი წვრილდ დავჭრათ.
კეცზე შევწვათ წიწილა და დავჭრათ.
ახალი ტყემალი შევაზავოთ საკმაზითა და მწვანილებით.
წიწილას მოვასხათ სოუსი.
წყარო: იუთუბი,გურმანია 25 მაისი , 2015 წელი
0