ინგრედიენტები ერთი პორციისათვის :
120 გრ. სპაგეტი
10 გრ. ზეითუნის ზეთი
40 გრ. ბეკონი
2 კვერცხის გული
20 გრ. ნაღები
პარმეზანი
შავი პილპილი
მარილი
მომზადების წესები :
მოვხარშოთ სპაგეტი მარილიან წყალში. ბეკონი პატარა კუბიკებად დავჭრათ , ზეითუნის ზეთში მოვშუშოთ.
2 კვერცხის გული ნაღებში კარგად გავთქვიფოთ, შავი პილპილი დავამატოთ.მაკარონი რომ მოიხარშება , ტაფაში გადავიტანოთ, სადაც ბეკონი მოვშუშეთ , კარგად ამოურიოდ და ცეცხლიდან გადმოვდგათ. მას გათქვეფილი კვერცხის ნარევი დავამატოთ (შეგვიძლია ცოტა მაკარონის ნახარში დავამატოთ, თუ მშრალი გამოვიდა ) , თეფშზე გადმოვიღოთ და პარმეზანი მოვაყაროთ.
1+