Без названия (12)
5/5

შემწვარი ცხვრის ან ღორის ხორცის ბარკალი შეფ-მზარეული ნინო წენგუაშვილის რეცეპტი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

ბარკალი ( ღორის ან  ბატკნის)

ნივრის კბილები

მარილი,პილპილი გემოვნებით

 

მომზადების წესები :

ბარკალი(ღორის ან ცხვრის) გავასუფთაოდ,მოვაშოროთ ცუდი ნაწილები,გავრეცხოთ,ალაგ-ალაგ ჩავჭრათ,შიგ ჩავდოთ ნიორი.

შევურიოთ შავი დაფქული წიწაკა და მარილი,მოვაყაროთ ბარკალს.

ბარკალი დავდოთ ცხიმწასმულ თუნუქის ფირფიტაზე,შევდოთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში მაღალ ტემპერატურაზე,როცა ნახევრად შეიწვება,

ცეცხლს დავუწიოთ და გავაგრძელოთ შეწვა დაბალ ტემპერატურაზე.

ბარკალი გადავიტანოთ შესაფერის ლანგარზე,ცხელ-ცხელი(დაუჭრელი) მივიტანოთ სუფრაზე.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here