unnamed
5/5

ორცხობილა მაზურკა – პოლინური სამზარეულო

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

  • 2 ცალი კვერცხი
  • 130 გრ ქიშმიში
  • 100 გრ ნიგოზი
  • 180 გ შაქარი
  • 120 გრ ფქვილი
  • 1.5 ჩ / კ გამაფხვიერებელი

მომზადების წესები :

ქიშმიშს დავასხათ ცხელი წყალი და გავაჩეროთ 10 წუთი.წყალი გადავწუროთ და ქიშმიში შევამშრალოთ.

ნიგოზი მოვხალოთ და დანით დავჭრათ.

ფქვილში ავურიოთ გამახვიერებელი.

ორი კვერცხი ავთქვიფოთ მიქსერით გათეთრებამდე, შევათქვიფოთ შაქარი და შევურიოთ ფქვილი გამაფხვიერებელთან ერთად.ბოლოს დავუმატოთ ქიშმიში და ნიგოზი.

საცხობ ფირფიტაზე დავაფინოთ ქაღალდი, წავუსვათ ცხიმი, დავასხათ ცომი და წინასწარ გახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზე გამოვაცხოთ  15- 20 წუთი.

გამომცხვარი ორცხობილა დავჭრათ რომბებად ან ჩვენთვის სასურველ ფორმებად.

 

0
Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

სალათი “აწეწილი ” – ქართული სამზარეულო

აწეწილი არის ქართული სალათი საოცარი გემოთი. ინგრედიენტების, სანელებლებისა და მწვანილის სრულყოფილი კომბინაციის წყალობით, სალათს აქვს უნიკალური, ორიგინალური გემო. ინგრედიენტები : * შებოლილი ქათმის მკერდის ფილე

საჭიროა თუ არა დანის ყიდვა ნადირობისთვის?

მრავალფეროვანი სანადირო დანების შემხედვარე, რომელსაც ჩვენ დღეს ბაზარი გვთავაზობს, რთულია გაერკვე იმაში, თუ რომელი მათგანი იყიდო ან გჭირდება თუ არა ის საერთოდ. გამოცდილი მონადირეები ერთ

ლეღვის მურაბა

ინგრედიენტები : 2 კგ.ლეღვი 1,600 გრ.შაქარი 6 ცალი მიხაკის ბუტკო 1  ნაჭერი ლიმონი 3 -4 ჩ.კოვზი ბალზამიკოს ძმარი  თუ სურვილი გვაქვს   მომზადების წესები ;

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here