b6db5b7b1967eeb92b93403a651d8c08
5/5

აჯაფსანდალი ყველით

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook
ინგრედიენტები :

ბადრიჯანი 1 კგ

პამიდორი 1 კგ

სხვადასხვა ფერის ტკბილი წიწაკა – 3 ცალი 

 სტაფილო – 1 ცალი

ზეთი 200 მლ

ნიორი 200 გრ

სულგუნი 200 გრ.

რაჰანი(ბაზილიკი) მწვანე და წითელი 100 გრ

ქინძი 100 გრ

პილპილი,მარილი გემოვნებით

მომზადების წესები :

გარეცხეთ ბადრიჯანი და პამიდორი.

ბადრიჯანი გათალეთ , პამიდორი გაფცქვენით და დაჭერით პატარა ნაჭრებად.

ბადრიჯანი ნახევრად შეწვით ზეთში ცალ-ცალკე.

დაუმატეთ კუბებად დაჭრილი პამიდორი, სურვილისამებრ გახეხილი სტაფილო და მრგვლად დაჭრილი ბულგარული  და შუშეთ 5 -10 წუთი.

მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი ნიორი, მწვანილი, პილპილი, მარილი ,შუშეთ 2- 3 წუთი  და გადმოდგით ცეცხლიდან.

მზა აჯაფსანდალი მოვათავსოპთ კეცზე.

ყველი სულგუნი დავჭრათ თხლად, დავაწყოთ ბოსტნეულზე და შევდოთ გახურებულ ღუმელში, სანამ ზემოდან მოიბრაწება.

ბევრი ახალგაზრდა მზარეული აჯაფსანდალს მწვანილებიდან  უმატებს მხოლოდ და მხოლოდ ორეგანოს, რომელიც კერძს განსხვავებულად გემრიელ გემოს აძლევს.

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here