konfiety-zhielieinyie-mishki-основное-фото-рецепта
5/5

მარწყვის ჟელიბონები – მარტივად მოსამზადებელი და სასარგებლო რეცეპტი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიეტები :

200 მლ.მარწყვის პიურე

50 მლ.წყალი

30 გრ.ჟელატინი + 150 მლ.წყალი

30 გრ.შაქარი ან 1,5 სუფრის კოვზი თაფლი

მომზადების წესები :

მარწყვი დავაბლენდეროთ და საცერში გავატაროთ.

ჟელატინი დავალბოთ.

მარწყვის პიურეს დავასხათ წყალი, დავაყაროთ შაქარი და მოვადუღოთ,ვადუღოთ 3-4 წუთი.

ცხელ მასაში გავხსნათ ჟელატინი.

თხევადი ჟელიბონით შევავსოთ სილიკონის ფორმები,შევდოთ მაცივარში 4-5 საათი.

ჟელინობები ფორმებიდან ამოვიღოთ.

გემრიელად მივირთვათ!

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here