3b44b5000d3ada04c028c395cd05cbfb_M

ალუბლის ჩიზქეიქი ცხობის გარეშე

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

200 გრ. ორცხიბილა

100 გრ.ნაღების კარაქი

 

გულსართი:

200 გრ.დაკურკული ალუბალი

4 ს.კოვზი შაქარი

30 გრ.ჟელატინი

200 მლ.ალუბლის წვენი

250 გრ.ხაჭო

250 გრ.არაჟანი

ჟელატინს დავასხათ ოთახის ტემპერატურის წყალი და დავდოთ 20 წუთი ასაფუებლად.

დასაშლელ ფორმაში ჩავაფინოთ ცელოფანი.

ორცხობილა დავაბლენდეროთ,შევურიოთ გამდნარი კარაქი.

ბისკვიტი გადავიტანოთ ფორმაში და ხელით ან კოვზით ფსკერზე ჩავტკეპნოთ.

ფორმა ბისკვიტით შევდოთ მაცივარში 20 წუთი.

ხაჭო დავაბლენდეროთ,შევურიოთ არაჟანი,შაქარი,ორთქლზე დამდნარი ნახევარი ჟელატინი.

გულსართი დავასხათ ბისკვიტს და შევდოთ მაცივარში 2 საათი.

ალუბლის წვენი კარგად გავაცხელოთ. მასში გავხსნათ  ჟელატინი და დავასხათ ჩიზქეიქს, მოვაყართ დაკურკული ალუბალი.ჩიზქეიქი შევდოთ მაცივარში 2-3 საათი.

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ყიყლიყოს კლასიკური და განსხვავებული რეცეპტი

ინგრედიენტები : 2 კვერცხი მწიკვი მარილი 1 ჩ.კოვზი შაქარი 50 მლ.რძე ნახევარი ბატონი ან თეთრი პური ზეთი ან კარაქი შესაწვავად   მომზადების წესები : კვერცხს

პოპულარული,გემრიელი სალათი მიმოზა – მხიარული თაგვები

ინგრედიენტები : 2 მსხვილი სტაფილო 4 კარტოფილი 5-6 კვერცხი ნახევარი თავი ხახვი 1 ორაგულის  ან სარდინის კონსერვი 1  პატარა  მაიონეზი 1 ს.კოვზი ძმარი შაქარი მწიკვი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია