3b44b5000d3ada04c028c395cd05cbfb_M
5/5

ალუბლის ჩიზქეიქი ცხობის გარეშე

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

200 გრ. ორცხიბილა

100 გრ.ნაღების კარაქი

 

გულსართი:

200 გრ.დაკურკული ალუბალი

4 ს.კოვზი შაქარი

30 გრ.ჟელატინი

200 მლ.ალუბლის წვენი

250 გრ.ხაჭო

250 გრ.არაჟანი

ჟელატინს დავასხათ ოთახის ტემპერატურის წყალი და დავდოთ 20 წუთი ასაფუებლად.

დასაშლელ ფორმაში ჩავაფინოთ ცელოფანი.

ორცხობილა დავაბლენდეროთ,შევურიოთ გამდნარი კარაქი.

ბისკვიტი გადავიტანოთ ფორმაში და ხელით ან კოვზით ფსკერზე ჩავტკეპნოთ.

ფორმა ბისკვიტით შევდოთ მაცივარში 20 წუთი.

ხაჭო დავაბლენდეროთ,შევურიოთ არაჟანი,შაქარი,ორთქლზე დამდნარი ნახევარი ჟელატინი.

გულსართი დავასხათ ბისკვიტს და შევდოთ მაცივარში 2 საათი.

ალუბლის წვენი კარგად გავაცხელოთ. მასში გავხსნათ  ჟელატინი და დავასხათ ჩიზქეიქს, მოვაყართ დაკურკული ალუბალი.ჩიზქეიქი შევდოთ მაცივარში 2-3 საათი.

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ქლიავის და ვაშლის ჯემი

ინგრდიენტები ; 1,5  კგ.ქლიავი 1.5 კგ. ვაშლი 2 კგ. შაქარი 1 ლიმონის წვენი და ცედრა 5 სმ. ჯანჯაფილი მომზადების წესები :   ქლიავი გავრეცხოთ და

მუსაკა ( ბადრიჯანი ხორცით და ყველით) – ბერძნული სამზარეულო

ინგრედიენტები : 600 გრ.ბადრიჯანი 400 გრ.კარტოფილი 150 გრ.მაგარი ყველი 30 გრ.საფანელი 100 მლ.ზეთი 90 გრ.მარილი სოუსი ბეშამელი : 50 გრ.კარაქი 100 გრ.ფქვილი 1 ლიტრი რძე

ბადრიჯნის კონსერვი პომიდვრით “დედამთილის ენა” – მოვემზადოთ ზამთრისათვის

ინგრედიენტები 6 ლიტრისათვის : 4 კგ.ბადრიჯანი 1 კგ.პამიდორი 1 კგ.წითელი ბულგარული 100 გრ. ნიორი 4 წითელი  წიწაკა 1160 მლ.9% ძმარი 240 მლ.ზეთი 240 გრ.შაქარი 2

ბადრიჯნის კუჭმაჭის კონსერვი – მოვემზადოთ ზამთრისათვის

ინგრედიენტები: 5 კგ. ბადრიჯანი 1 კგ.ბულგარული 750 გრ. წითელი ხახვი 2 თავი   ნიორი ნახევარი არყის ჭიქა ხმელი ქინძი 500  მლ.ზეთი 250 მლ.9% ძმარი ნახევარი არყის

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here