2_1559728124-e1559728150316-630x315
5/5

ბუჟენინა – კლასიკური რეცეპტი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

   კლასიკური ბუჟენინა ეს არის ღუმელში გამომცხვარი ღორის ხორცი.მას ცხვრის ხორცითაც და ინდაურის ხორცითაც აცხობენ.ნებისმიერ შემთხვევაში ჩვენი რეცეპტით მომზადებული ბუჟენინა წვნიანი და გემრიელია.

.ინგრედიენტები :

1,5 კგ.ხორიც ხორცი( ბარკალი)

6 დაფნის ფოთოლი

3 ნივრის კბილი

3 სუფრის კოვზი მარცვლოვანი მდოგვი

50 გრ.ჯანჯაფილი

მარილი გემოვნებით

წიწაკა გემოვნებით

მომზადების წესები :

ხორცი გავრეცხოთ,გავამშრალოთ. ნიორი ორ ფირფიტად გავჭრათ.

ხორცს გავუკეთოთ ღრმა 6 ჭრილი .თითოეულს გამოვუსვათ მარილი და წიწაკა. შემდეგ კი ჭრილებში  მოვათავსოთ ერთი ნივრის კბილი და დაფნის ფოთოლი,

ჯანჯაფილი გავხეხოთ.ნიორი დავნაყოთ

 

1+
Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუჟენინა – კლასიკური რეცეპტი

   კლასიკური ბუჟენინა ეს არის ღუმელში გამომცხვარი ღორის ხორცი.მას ცხვრის ხორცითაც და ინდაურის ხორცითაც აცხობენ.ნებისმიერ შემთხვევაში ჩვენი რეცეპტით მომზადებული ბუჟენინა წვნიანი და გემრიელია. .ინგრედიენტები :

სენდვიჩი კროკ – მისიე და კროკ – მადამ

    კროკ- მადა – ცნობილი ფრანგული საუზმე. ეს არის მარტივად  მოსამზადებელი და ძალიან გემრიელი სენდვიჩი ლორით და კვერცხით. ინგრედიენტები: 4 ტორტის პური ( უმჯობესია

გოგრის კრემსუპი

ინგრედიენტები : 1 კგ გოგრა 1 სტაფილო 1 კარტოფილი 1 ხახვი 1-2 კბილი ნიორი 2 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი 45 მლ.ნაღები 1 ლიტრი წყალი ან

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here