145774056_254984199403723_2072822944802679873_n (1)
5/5

როგორ მოვხარშოთ საქონლის ენა

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

1 საქონლის ენა

1 კონა  პატარა ქინძი

1 კბილი ნიორი

მარილი გემოვნებით

დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით

მომზადების წესები :

საქონლის  ენა გავრეცხოთ, ვხარშოთ  2 -2,5 სთ.  განმავლობაში და შემდეგ გავაციოთ ცივ წყალში. რომ  ადვილად  მოვაშოროთ კანი. ხარშის დროს პერიოდულად მოვქაფოთ.

მოხარშული საქონლის ენა დავჭრათ.

ქინძი და ნიორი დავაბლენდეროთ , შევურიოთ მარილი და წიწაკა გემოვნებით, წავუსვათ  საქონლის ენის ნაჭრებს ორივე მხრიდან.მივირთვად გემრიელად!

 

0
Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

სალათი “აწეწილი ” – ქართული სამზარეულო

აწეწილი არის ქართული სალათი საოცარი გემოთი. ინგრედიენტების, სანელებლებისა და მწვანილის სრულყოფილი კომბინაციის წყალობით, სალათს აქვს უნიკალური, ორიგინალური გემო. ინგრედიენტები : * შებოლილი ქათმის მკერდის ფილე

საჭიროა თუ არა დანის ყიდვა ნადირობისთვის?

მრავალფეროვანი სანადირო დანების შემხედვარე, რომელსაც ჩვენ დღეს ბაზარი გვთავაზობს, რთულია გაერკვე იმაში, თუ რომელი მათგანი იყიდო ან გჭირდება თუ არა ის საერთოდ. გამოცდილი მონადირეები ერთ

ლეღვის მურაბა

ინგრედიენტები : 2 კგ.ლეღვი 1,600 გრ.შაქარი 6 ცალი მიხაკის ბუტკო 1  ნაჭერი ლიმონი 3 -4 ჩ.კოვზი ბალზამიკოს ძმარი  თუ სურვილი გვაქვს   მომზადების წესები ;

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here