1966307

ალუბლის წვენი”ბავშვების ღვინო”

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

3 კგ.ალუბალი

1,5 კგ შაქარი

10 ლიტრი წყალი

200 ცალი ალუბლის ფოთოლი

მომზადების წესები :

ალუბალს დავასხათ წყალი,ჩავყაროთ ფოთლები და ვადუღოთ დიდხანს ჩაქნამდე.შემდეგ თუშფალანგზე დავაფინოთ მარლა და წვენი გადავწუროთ, დავაყაროთ შაქარი და მოვადუღოთ.

ცხელ-ცხელი ალუბლის წვენი სტერილურ ქილებში  ჩავასხათ და მოვხუფოთ.

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

საახალწლო ინდაურის საცივი – გამოცდილი დიასახლისების რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 ცალი ინდაური 700 გრ.ნიგოზი 2 თავი ხახვი 2 ჩ.კოვზი უცხო სუნელი 2 ჩ.კოვზი ხმელი ქინძი 1 ჩაის კოვზი ზაფრანა(ყვითელი ყვავილი) დანის წვერით

სამარხვო კარტოფილის ღვეზელები

ინგრედიენტები : ფქვილი 500 კგ საფუარი 5 გრ წყალი ან კარტოფილის ნახარში 250 მლ გულსართისათვის : კარტოფილი  5 ცალი ხახვი 1  თავი ზეთი მარილი,პილპილი გემოვნებით

სალათი ” შანხაი “

ინგრედიენტები : 350 გრ.ქათმის ფილე 350 გრ.ქამა სოკო 150 გრ.სიმინდის მარცვალი 250 გრ.კონსერვირებული ანანასი 50 გ.ზეთის ხილის დაკურკული მარცვლები 2 ს.კოვზი  მაიონეზი (სავსე) მარილი გემოვნებით

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია