45245952fc8c5c5e099a3e444bf8f32a_M

ალუბლის წვენი ზამთრისათვის

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

1 ლიტრა ალუბლის მასა

5 ლიტრა წყალი

250 გრ.შაქარი

ალუბალი გავრეცხოთ ,დავკურკოთ და რბილობი გავატაროთ ხორცსაკეპში.

ან მასა დავაბლენდეროთ და გავატაროთ საცერში.

1 ლიტრა ალუბლის მასას დავასხათ წყალი ,დავაყაროთ შაქარი და მივიყვანოთ ადუღებამდე.

შემდეგ ცეცხლს დავუწიოთ და ვადუღოთ 5 წუთი.

ალუბლის წვენი ცხელი ჩავასხათ სტერილურ მინის ქილებში ,დავახუროთ თავსახური და მოვხუფოთ.

ალუბლის წვენი ინახება 12 თვე გრილ ადგილას.

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

არგო – ქართული სალათი

ინგრედიენტები: 500 გრ.ხბოს ხორცი 300 გრ.ქამა სოკო 200 გრ.მაგარი ყველი 4 კვერცხი 2-3 ს.კოვზი მაიონეზი 2 ს.კოვზი გატარებული ნიგოზი 1 პატარა კონა მწვანილი მარილი,პილპილი გემოვნებით

ქსოვის სახე ”სუმბული”

ქსოვის სახე ” უზორი” – სუმბული წყვილ რიგებს ვქსოვთ ასე: უკუღმა თვლები ამოგვყავს უკუღმად. როგორ გადავხაროთ თვალი მარცხნივ ვნახოთ ვიდეოში.

როგორ ავკრიფოთ თვლები ჩხირებზე

ქსოვას ვიწყებთ თვლების აკრებით.გადმოვახვიოთ გორგლიდან ორი იმდენი ძაფი ,რა სიგანის ნაქსოვიც გვინდა მივიღოთ. მაგ: თუ  გვსურს მივიღოთ 55 სმ-ის ზურგი ,უნდა ავკრიფოთ 110-125 სმ-ის ან

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

შესვლა პროფილში

რეგისტრაცია საიტზე