marmelad-iz-citrusovyh
5/5

ყველაზე არომატული ციტრუსების მარმელადი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ციტრუსების მარმელადის მომზადება სახლის პირობებში ძალიან მარტივია.ეს რეცეპტი განსაკუთრებით არაფროვანებს  იმათ, ვითაც მოტკბო-მომჟავო გემოს დესერტები უყვართ..

ინგრედიენტები :

1 ჭიქა ფორთოხლის წვენი

1/4 ჭიქა ლაიმის წვენი

1/4 ჭიქა ლიმონის წვენი

2 ჩაის კოვზი თაფლი

3-4 სუფრის კოვზი ჟელატინი

თუ სურვილი გვაქვს ,შაქარი ჩავუმატოთ გემოვნებით

2-3 რგოლი კონსერვირებული ანანასი

მომზადების წესები ;

ჟელატინი  დავალბოთ.

ფორთოხლის , ლაიმის, ლიმონის წვენები შევურიოთ, თუ სრუვილი გვაქს, ჩავყაროთ შაქარი და შევათბოთ წვენი ისე,რომ შაქარი გადნეს.

თბილ წვენში გავხსნათ თაფლი და ჟელატინი.

მასა გადავიტანოთ ოთხკუთხედი ფორმის მინის ჭურჭელში,გავაჩეროთ 5-10 წუთი, ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ანანასი და  შევდოთ მაცივარში.

გამზადებული მარმელადი დავჭრათ კუბებად და ამოვსვაროთ შაქრის ფხვნილში.

 

0
Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუჟენინა – კლასიკური რეცეპტი

   კლასიკური ბუჟენინა ეს არის ღუმელში გამომცხვარი ღორის ხორცი.მას ცხვრის ხორცითაც და ინდაურის ხორცითაც აცხობენ.ნებისმიერ შემთხვევაში ჩვენი რეცეპტით მომზადებული ბუჟენინა წვნიანი და გემრიელია. .ინგრედიენტები :

სენდვიჩი კროკ – მისიე და კროკ – მადამ

    კროკ- მადა – ცნობილი ფრანგული საუზმე. ეს არის მარტივად  მოსამზადებელი და ძალიან გემრიელი სენდვიჩი ლორით და კვერცხით. ინგრედიენტები: 4 ტორტის პური ( უმჯობესია

გოგრის კრემსუპი

ინგრედიენტები : 1 კგ გოგრა 1 სტაფილო 1 კარტოფილი 1 ხახვი 1-2 კბილი ნიორი 2 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი 45 მლ.ნაღები 1 ლიტრი წყალი ან

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here