kak-varit-grechku-v-kastriule
5/5

როგორ მოვხარშოთ წიწიბურა სწორად

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

1 ჭიქა წიწიბურა

2 ჭიქა წყალი

მარილი 

ზეთი

მომზადების წესები :

წიწიბურა გავაჩიოთ,შავი ნაწილაკები ამოვიღოთ .

გავრეცხოთ იმავე ქვაბში,რაშიც უნდა მოვხარშოთ.გამოუვა მუქი ფერის წყალი.

დავასხათ 2-ჯერ მეტი წყალი.

წიწიბურას დავუმატოთ მარილი,ჩავასხათ ზეთი და შემოვდგათ საშუალო ცეცხლზე.

წყალი  რომ ადუღდება,დავუწიოთ და ვადუღოთ წყლის ამოშრობამდე.

გადმოვიღოთ ლანგარზე და მივირთვათ.

მომზადების მეორე წესი:

წიწიბურა გავაჩიოთ,შავი ნაწილაკები ამოვიღოთ .

გავრეცხოთ  და მოვხრაკოთ უზეთოთ ტაფაზე.

დავასხათ 2-ჯერ მეტი წყალი.

წიწიბურას დავუმატოთ მარილი და შემოვდგათ საშუალო ცეცხლზე.

წყალი  რომ ადუღდება,დავუწიოთ, ჩავაგდოთ კარაქის კუბი  და ვადუღოთ წყლის ამოშრობამდე.

გადმოვიღოთ ლანგარზე და მივირთვათ.

მომზადების მესამე წესი:

ასევე შესაძლებელია წიწიბურა ჩავყაროთ ქილაში,  დავასხათ ადურებული წყალი,დავახუროთ თავსახური, შევფუთოთ  გაგრილებამდე. ქილაში წიწიბურა მოიხარშება 

მოხარშული წიწიბურა ყველით

წიწიბურა გავაჩიოთ,შავი ნაწილაკები ამოვიღოთ .

გავრეცხოთ იმავე ქვაბში,რაშიც უნდა მოვხარშოთ.გამოუვა მუქი ფერის წყალი.

დავასხათ 2-ჯერ მეტი წყალი.

წიწიბურა შემოვდგათ საშუალო ცეცხლზე.

წყალი  რომ ადუღდება,დავუწიოთ და ვადუღოთ წყლის ამოშრობამდე.

მოხარშული წიწიბურა მოვხრაკოთ ტაფაზე კარაქში და დავახეხოთ ყველი.

 

 

 

0
Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუჟენინა – კლასიკური რეცეპტი

   კლასიკური ბუჟენინა ეს არის ღუმელში გამომცხვარი ღორის ხორცი.მას ცხვრის ხორცითაც და ინდაურის ხორცითაც აცხობენ.ნებისმიერ შემთხვევაში ჩვენი რეცეპტით მომზადებული ბუჟენინა წვნიანი და გემრიელია. .ინგრედიენტები :

სენდვიჩი კროკ – მისიე და კროკ – მადამ

    კროკ- მადა – ცნობილი ფრანგული საუზმე. ეს არის მარტივად  მოსამზადებელი და ძალიან გემრიელი სენდვიჩი ლორით და კვერცხით. ინგრედიენტები: 4 ტორტის პური ( უმჯობესია

გოგრის კრემსუპი

ინგრედიენტები : 1 კგ გოგრა 1 სტაფილო 1 კარტოფილი 1 ხახვი 1-2 კბილი ნიორი 2 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი 45 მლ.ნაღები 1 ლიტრი წყალი ან

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here