ინგრედიენტები:
500გრ.თეთრი ნიგოზი
300 მლ.ღია ფერის თაფლი
40 გრ.შაქრის პუდრა
მომზადების წესები ;
ღუმელი გავახუროთ და შემდეგ ცეცხლი გამოვრთოთ.
თუნუქის ფირფიტაზე დავყაროთ დარჩეული ნიგოზი და შევდოთ გახურებულ ღუმელში.
ნიგოზი ღუმელში გავაჩეროთ გაგრილებამდე და შემდეგ თითოეულ ლებანს ქერქი დანის წვერით მოვაშოროთ.გაგრძელება წაიკითხეთ
თავადი ორბელიანის კაკლუჭები
ინგრედიენტები :
500 გრ.ნიგოზი
200- 250 გრ.თაფლი
ვანილი
კარამელი. წაიკითხეთ რეცეპტი
ნიგოზი გავატაროთ,შევურიოთ თაფლი და ვანილი.
გავაკეთოთ 20 გრამიანი ბურთები,გვერდებზე აქედან და იქედან მივაწეპოთ ნიგვზის ლებნები,დავაწყოთ ბადეზე და გადავასხათ მოდუღებული კარამელი.
0