ინგრედიენტები:
1 კგ ალუბალი
600 გრ.შაქარი
ალუბალი გავრეცხოთ ,საწურზე მოვათავსოთ და დავწრიტოთ.
მშრალი ალუბალი ჩავყაროთ ქვაბში,შემოვდგათ ცეცხლზე.ალუბალი,როცა წვენს გაიკეთებს, ცეცხლიდან გადმოვდგათ და გავხეხოთ.
ალუბლის პიურეს დავაყაროთ შაქარი და დიდხანს ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე.
როცა მარმელადის მასა გახდება 1 კგ,გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავასხათ ფორმებში,ჰერმენტულად შევფუთოთ და შევინახოთ ზამთრისათვის.
0