komshi farshit
5/5

კომში ცხვრის ხორცის ფარშით

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები ;

კომში – 8 ცალი.
ცხვარი – 600 გრ
ხახვი – 2 თავი 
დუმა  – 100 გ
წყალი 
ძირა – 5 გ
ქინძი – 5 გ
მარილი გემოვნებით
წიწაკა გემოვნებით

მომზადების მეთოდი

1. კომშისგან ამოიღეთ თესლის კაფსულა. მოვაჭრათ  ქუდი.

2. ხორცი მსხვილად დავკეპოთ ,ხახვი კი კუბებად.

3.ხახვი და ხორცი შევურიოთ ერთმანეთს,ვუმატებთ მარილს,წიწაკას და სანელებლებს.

4.კომში ამოვავსოთ მომზადებული გულსართით.

5.დავჭრათ ცხვრის დუმა.

6. ღრმა სქელძირიან ტაფა ქვაბის  ან ყაზანის ჭურჭლის ძირზე დავაწყოთ დაჭრილი დუმა,დავალაგოთ კომშები,დავასხათ მდუღარე  წყალი,ისე რომ ორ  სანტიმეტრამდე  დაიფაროს კომშები,დავახუროთ თავსხური და  დაბალ ცეცხლზე  40 წუთის განმავლობაში მოვამზადოთ.

0
Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ყველაზე არომატული ციტრუსების მარმელადი

ციტრუსების მარმელადის მომზადება სახლის პირობებში ძალიან მარტივია.ეს რეცეპტი განსაკუთრებით არაფროვანებს  იმათ, ვითაც მოტკბო-მომჟავო გემოს დესერტები უყვართ.. ინგრედიენტები : 1 ჭიქა ფორთოხლის წვენი 1/4 ჭიქა ლაიმის

როგორ მოვამზადოთ ნამდვილი თურქული რახათ – ლუხუმი

 იცოდით, რომ გემრიელი  დესერტის რახათ-ლუხუმის  მომზადება შეგიძლიათ მხოლოდ სამი ინგრედიენტისაგან: შაქრი, სახამებლი და წყლისგან? მე გასწავლით  დღეს, თუ როგორ უნდა გააკეთოთ. ინგრედიენტები: 650 მლ.წყალი (

როგორ მოვხარშოთ წიწიბურა სწორად

ინგრედიენტები : 1 ჭიქა წიწიბურა 2 ჭიქა წყალი მარილი  ზეთი მომზადების წესები : წიწიბურა გავაჩიოთ,შავი ნაწილაკები ამოვიღოთ . გავრეცხოთ იმავე ქვაბში,რაშიც უნდა მოვხარშოთ.გამოუვა მუქი ფერის

ღუმელში გამომცხვარი გოგრა – 2 განსხვავებული და გემრიელი რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 გოგრა 100 გრ.ქლიავის ჩირი 70 გრ.ნიგოზი 50 გრ.გარგრის ჩირი 30 გრ.შაქარი 30 გრ.კარაქი მწიკვი დარიჩინი მომზადების წესები : გოგრა  გავჭრათ ორ ნაწილად

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here