oladi vaSli
5/5

ვაშლის დიეტური ოლადები

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

3 კვერცხი

2 ვაშლი

2 სუფრი კოვზი შაქარი

2,5 -3 სუფრის კოვზი ფქვილი

200 მლ.მაწონი ან კეფირი

1 ჩაის კოვზი სოდა

50 მლ.ზეთი

5 გრ.დარიჩინი

მომზადების წესები :

ყველა პროდუქტი უნდა იყოს ოთახის ტემპერატურის.

ვაშლი გავთალოთ,გული გამოვუღოთ და რგოლებად დავჭრათ.

კვერცხი და შაქარი ჩანგლით ავთქვიფოთ,ჩავუმატოთ ზეთი,მაწონი,მოვურიოთ.

თხევად მასას დავუმატოთ სოდა,მოვურიოთ  და  შემდეგ ჩავყაროთ გაცრილი ფქვილი.უნდა მივიღოთ არაჟნის კონსისტენციის ცომი.

ცომი აუცილებელია, გავაჩეროთ 15-20 წუთი.

ვაშლის რგოლები ამოვსვაროთ ცომში.

და ორივე მხიდან  გაცხელებულ  ტაფაში  შევწვათ .ცხელ ოლადებს მოვაყაროთ დარიჩინი.

 

 

 

 

 

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბულგარული წიწაკისა და პომიდვრის ლეჩო -მოვემზადოთ ზამთრისათვიოს საბჭოთა რეცეპტი

დღეს გთავაზობთ ბევრისათვის საყვარელ  ლეჩოს  საბჭოთა რეცეპტს. ამ რეცეპტით მომზადებული ბულგარული წიწაკა პომიდორში შეგვიძლია,მივირთვათ დამოუკიდებელი კერძად და ასევე გამოვიყენოთ ბორშის და სხვა მრავალი კერძის მოსამზადებლად.

როგორ გავყინოთ და შევინახოთ ქლიავი ზამთრისათვის -2 განსხვავებული მეთოდი

ინგრედიენტები : ქლიავი მომზადების წესები : შევარჩიოთ მწიფე,მაგრამ მკვრივი ქლიავი. ნაყოფი  გვარეცხოთ გამდინარე წყალში, შემდეგ დავალაგოთ სუფთა ჩაის ტილოზე ან ქაღალდის ხელსახოცზე და ისე შევამშრალოთ. 

ცოცხლად შენახული შინდი – მოვემზადოთ ზამთრისათვის

ინგრდიენტები : 2 კგ. მწიფე შინდი შაქარი 2-ჯერ მეტი მომზადების წესები : მწიფე შინდი ფრთხილად გავრეცხოთ და დავწრიტოთ. კარგად მშრალი შინდი რკინის საცერზე ან თუშფალანგზე

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here