99_tn
5/5

ალუბლის საწებელი ხორცეულისათვის

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ალუბლის საწებელი ქართულად.

ინგრედიენტები:

1 კგ.ალუბალი

5-6 კბილი  ნიორი

1 კონა ქინძი

1 კონა ცერეცო

1/2 კონა ომბალო

დაღერღილი წიწაკა,მარილი გემოვნებით

მომზადების წესები:

ნიორი მარილთან და წიწაკასთან ერთად დავნაყოთ.

ალუბალი მოვხარშოთ და საცერში გავატაროთ.

მწვანილი წვრილდ დავჭრათ.

ალუბალი შევაზავოთ საკმაზითა და მწვანილებით.

 

მეორე ვერსია;

250 გრ.ალუბალი

200 მლ.წითელი ღვინო

2 ბუტკო მიხაკი

3 ს.კოვზი შაქარი

1/2 ჩ.კოვზი შაქრიანი ვანილი

1 ს.კოვზი ფქვილი

ღვინო ჩავასხათ ქვაბში და 5 წუთი საშუალო ცეცხლზე მოვხარშოთ.

ამის შემდეგ ვუმატებთ შაქარს,ვანილს , მიხაკს და კიდევ 5 წუთი ვადუღებთ.

ადუღებულ ღვინოში ჩავყაროთ ალუბლები და ვხარშოთ 5 წუთი.

ცალკე თასში ფქვილი გავხსნათ 3-4 ს.კოვზ გაგრილებულ წვენში და ჩავასხათ ქვაბში.

სწრაფად ვურიოთ,რომ არ წარმოიქმნას კოშტები.ალუბლის საწებელი მოვადუღოთ შესქელებამდე.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here