IMG_9459_1489513762-630x442
5/5

გემრიელი და ფუმფულა იაპონური ბლინები

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრდიენტები :

2 კვერცხის გული +10 გრ.შაქარი

4 კვერცხის ცილა +40 გრ.შაქარი

40 მლ.რძე

20 გრ.გამდნარი კარაქი

60 გრ.გაცრილი ფქვილი

2/3 ჩაის კოვზი გამაფხვიერებელი

თაფლი

მომზადების წესები :

2 კვერცხის გული და   10 გრ.შაქარი  ავთქვიფოთ.

რძეს შევურიოთ კარაქი და შემდეგ დავასხათ გათქვეფილ კვერცხის გულებს.კარგად მოვურიოთ.

გაცრილ ფქვილს შევურიოთ 2/3 ჩაის კოვზი გამაფხვიერებელი და შევათქვიფოთ თხევად მასას.

ცალკე ამოვიყვანოთ  4 კვერცხის ცილა  და შევათქვიფოთ შაქარი.

ამოყვანილი ბეზე შევურიოთ თხევად ცომს.

მშრალ ტაფაზე კოვზით დავსვათ ბურთები,დავახუროთ თავსახური და ორივე მხრიდან შევწვათ 5-7 წუთი.

შეგვიძლია ცომი მოვათვსოთ ფორმაში და ისე გამოვაცხოთ ორივე მხრიდან.

ეს იაპონური ოლადები ძალიან გემრიელია  და მივირთვათ თაფლთან ერთად!

 

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here