ccbca3752adf58a776d876d7a7de9edc_M-1

ბლინის ტორტი მარწყვით

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

24 -30 ცალი ბლინი 18 სმ დიამეტრის

ნაღების კრემი :

250 გრ.მასკარპონე

100 გრ.33% ნაღები

100 გრ.არაჟანი

75 გრ.შაქრის პუდრა

მარწყვის გულსართი:

მარწყვი 75 გრ

შაქარი 20 გრ

მოვამზადოთ ბლინები .რეცეპტი იხ აქ http://localhost/fuck/2018/10/21/%E1%83%A0%E1%83%9D%E1%83%92%E1%83%9D%E1%83%A0-%E1%83%9B%E1%83%9D%E1%83%95%E1%83%90%E1%83%9B%E1%83%96%E1%83%90%E1%83%93%E1%83%9D%E1%83%97-%E1%83%A1%E1%83%90%E1%83%A3%E1%83%99%E1%83%94%E1%83%97-2/

ცივი ნაღები ავთქვიფოთ მყარ პიკამდე.

მასკარპონეს ხელით შევურიოთ შაქარის პუდრა.დიდხანს და მიქსერით არ ვურიოთ ,რომ არ გათხელდეს.

მასკარპონეს შევურიოთ არაჟანი.

შემდეგ ათქვეფილი ნაღები და მასკარპონეს მასა ერთმანეთში ავურიოთ.

მარწყვი დავაბლენდეროთ და პიურეს შევურიოთ შაქარი.მოვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 5 წუთი

და შემდეგ გავატაროთ საცერში.პიურე გავაგრილოთ და შევურიოთ 3-4 სუფრის კოვზი ნაღების კრემი.

ავაწყოთ ტორტი.ბლინები დავაწყოთ ფენებად.ფენებს შორის წავუსვათ ნაღების კრემი.ყოველი 3-4 ფენის შემდეგ წავუსვათ მარწყვის კრემი.მოვიტოვოთ კრემი გვერდებზე და ზემოდან წასასმელად.

გავაფორმოთ სურვილის მიხედვით

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

თხილიანი აჯიკა -გურული სამზარეულო

ინგრედიენტები; 200 გრ.მწარე მწვანე წიწაკა 50 გრ.მწვანე ბულგარული 15 გრ.ნიორი 200 გრ.მაცვლოვანი ქინძი 500 გრ.გარჩეული წიწაკა 20 მლ.ძმარი გადადუღებული წყალი საჭიროებისამებრ 5 გრ.უცხო სუნელი 5

ფილოს ცომი

ფილო სიფრიფანა ცომის ფირფიტებია.მას  ხშირად იყენებენ აღმოსავლეთ,ბერძნულ,თურქულ და ლიბანურ სამზარეულოში სხვა და სხვა დესერტების,ღვეზელების მოსამზადებლად. ინგრედიენტები: 400 გრ.ფქვილი 1 გრ. მარილი 2 ს.კოვზი ზეითუნის ზეთი

მეგრული სამეფო ხაჭაპური

ინგრედიენტები: 500 გრ სულგუნი 300 გრ.იმერული ყველი 300 გრ.სულგუნი თხლად დაჭრილი ინგრედიენტები ცომისათვის: 450 გრ.ფქვილი 1 კვერცხი 1 კვერცხის გული 150 მლ.წყალი 100 მლ.რძე 11

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია