04

ბლინის ტორტი მარწყვით

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

24 -30 ცალი ბლინი 18 სმ დიამეტრის

ნაღების კრემი :

250 გრ.მასკარპონე

100 გრ.33% ნაღები

100 გრ.არაჟანი

75 გრ.შაქრის პუდრა

მარწყვის გულსართი:

მარწყვი 75 გრ

შაქარი 20 გრ

მოვამზადოთ ბლინები .რეცეპტი იხ აქ http://livemaster.ge/2018/10/21/%E1%83%A0%E1%83%9D%E1%83%92%E1%83%9D%E1%83%A0-%E1%83%9B%E1%83%9D%E1%83%95%E1%83%90%E1%83%9B%E1%83%96%E1%83%90%E1%83%93%E1%83%9D%E1%83%97-%E1%83%A1%E1%83%90%E1%83%A3%E1%83%99%E1%83%94%E1%83%97-2/

ცივი ნაღები ავთქვიფოთ მყარ პიკამდე.

მასკარპონეს ხელით შევურიოთ შაქარის პუდრა.დიდხანს და მიქსერით არ ვურიოთ ,რომ არ გათხელდეს.

მასკარპონეს შევურიოთ არაჟანი.

შემდეგ ათქვეფილი ნაღები და მასკარპონეს მასა ერთმანეთში ავურიოთ.

მარწყვი დავაბლენდეროთ და პიურეს შევურიოთ შაქარი.მოვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 5 წუთი

და შემდეგ გავატაროთ საცერში.პიურე გავაგრილოთ და შევურიოთ 3-4 სუფრის კოვზი ნაღების კრემი.

ავაწყოთ ტორტი.ბლინები დავაწყოთ ფენებად.ფენებს შორის წავუსვათ ნაღების კრემი.ყოველი 3-4 ფენის შემდეგ წავუსვათ მარწყვის კრემი.მოვიტოვოთ კრემი გვერდებზე და ზემოდან წასასმელად.

გავაფორმოთ სურვილის მიხედვით

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

შოკოლადის მაფინები ალუბლით

ინგრედიენტები: 1 ცალი შავი შოკოლადის ფილა 45 გრ.კარაქი 200 გრ.ფქვილი 100 გრ.შაქარი 1 კვერცხი 200 მლ.რძე 2 ჩ.კოვზი გამაფხვიერებელი ( არა სავსე) და 1/4 ჩ.კოვზი

შავი ქლიავის ნამცხვარი ” წაბლი ” – მოხარშული კვერცხის ცომი

ინგრედიენტები: 5 კვერცხი 200 გრ.კარაქი 360 გრ.ფქვილი 6 გრ.სოდა 5 მლ.ლიმონის წვენი   შიგთავსი: 24 ცალი ნიგვზის ლებანი 240 გრ.შავი ქლიავი 250 მლ.მშრალი წითელი ღვინო

ქსოვის სახე ”სუმბული”

ქსოვის სახე ” უზორი” – სუმბული წყვილ რიგებს ვქსოვთ ასე: უკუღმა თვლები ამოგვყავს უკუღმად. როგორ გადავხაროთ თვალი მარცხნივ ვნახოთ ვიდეოში.

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

შესვლა პროფილში

რეგისტრაცია საიტზე