sokoskuchmachi
5/5

საქონლის ენისა და სოკოს კუჭმაჭი. ელარჯის ჩხირები

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები 4 ულუფისათვის :

800 გრ.საქონლის ენა

250 გრ.ხის სოკო

100 გრ.ხახვი

50 გრ.პამიდორი

5 გრ.აჯიკა

25 გრ.ქინძი

მარილი გემოვნებით

მომზადების წესები :

მოხარშული ენა დავჭრათ გრძლად და წვრილად.

ასევე გრძლად დაწვრილად დავჭრათ ხის სოკო.

კუბებად დაჭრილი ხახვი მოვშუშოთ ზეთში,ჯერ დავუმატოთ დაჭრილი პამიდორი და აჯიკა,შემდეგ ხის სოკო და დაჭრილი მოხარშული ენა.ყველაფერი ერთად ჩავთუშოთ და ბოლოს მოვაყაროთ  მარილი,დაჭრილი ქინძი და ბროწეულის მარცვლები.

ამ კერძს ძალიან უხდება ელარჯის  ჩხირები .

350 გრ.ღერღილი

250 გრ.სიმინდის ფქვილი

850 გრ.ყველი სულგუნი

 წაიკითხეთ ელარჯის მომზადების წესები.

ელარჯი დავჭრათ  ჩხირებად და შევწვათ ოთხივე მხრიდან კარაქში.

თეფშზე დავაწყოთ შემწვარი ელარჯის ჩხირები,კუჭმაჭი და მოვასხათ ალუბლის შარბათი.

 

რეცეპტის ავტორია  რუსეთში მოღვაწე შეფმზარეული იზო ძანძავა

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here