badrijniskushmashi
5/5

ბადრიჯნის კუჭმაჭი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

4 ბადრიჯანი

1 წითელი ხახვი

2 კბილი ნიორი

1 პატარა ზომის წითელი ბულგარული ( შეგვიძლია, არც დავუმატოთ)

1 ჩ.კოვზი ხმელი ქინძი

100  მლ.ზეთი

0,5 ჩაის კოვზი ყვითელი ყვავილი

0,5 ჩაის კოვზი ხმელი სუნელი

0,5 ჩაის კოვზი ქონდარი

მარილი და წიწაკა გემოვნებით

მომზადების წესები :

ბადრიჯანი დავჭრათ  მსხვილ კუბებად,მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ 30 წუთი.

ბადრიჯანი გამოუშვებს მწარე წვენს  და სითხე გადავწუროთ.

ტაფაზე დავასხათ ზეთი  ( ბადრიჯანს უნდა ფარავდეს)და მასში შევწვათ ბადრიჯანი.

კუბებად დავჭრათ წითელი ხახვი,ნიორი და ბულგარული.

შემწვარ ბადრიჯანს დავაყაროთ დაჭრილი ხახვი,ნიორი და ბულგარული ,ერთად ვშუშოთ.

მოშუშული ბოსტნეული შევაზავოთ მარილით, წიწაკით, სუნელებით და მოვაყაროთ დაჭრილი ქინძი.

 

 

6+

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here