baklajani1
5/5

ბადრიჯნის ხვეულები ნადუღით,პიტნით და ნიგვზით – ქართული სამზარეულო

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

1 კგ ბადრიჯანი

150 გრ.ნადუღი

პიტნა

ნიგვზის ლებნები

მარილი და წიწაკა გემოვნებით

მომზადების წესები :

ბადრიჯანი დავჭრათ თხელ და გრელ ნაჭრებად.

ბადრიჯნის ფირფიტებს  მოვაყაროთ მარილი,გავაჩეროთ 10 წუთი, რომ გამოუშვას მწარე წვენი.სითხე . შევამშრალოთ ქაღალდის ხელსახოცით.

ბადრიჯნის ფირფიტები შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან.

მწვანე ხახვი დავჭრათ უხეშად.

გულსართის მომზადება: პიტნა დავნაყოთ მარილთან ერთად და შევურიოთ ნადუღს.

ბადრიჯნის ფირფიტის ერთ ბოლოზე ერთი ჩაის კოვზი  ნადუღი  დავდოთ, ზემოდან, თუ სურვილი გვაქვს, მოვათავსოთ ერთი ლებანი ნიგოზი და გადავახვიოთ რულეტივით

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here