badrijanigulsartit3
5/5

ბადრიჯნის რულეტები ყველის გულასრთით

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ბადრიჯნის რულონები წარმოუდგენლად გემრიელია! ბადრიჯანი, ნიორი და ჭყინტი  ყველი არის საუკეთესო კომბინაცია. ასეთი აპეტაიზერი  მზადდება ძალიან სწრაფად და გახდება სადღესასწაულო მაგიდის მშვენება.

ინგრედიენტები :

3 ბადრიჯანი

30 გრ.პამიდორი

5 კბილი ნიორი

60 გრ. ჭყინტი ყველი

3 გრ.მწვანე ხახვი

3 გრ.კამა

მარილი და წიწაკა გემოვნებით

მომზადების წესები :

კამა და ნიორი წვრილად დავჭრათ, შევურიოთ ყველს და ავსრისოთ ჩანგლით.გულსართს შეგვიძლია დავუმატოთ წიწაკა გემოვნებით.

ბადრიჯანი დავჭრათ თხელ და გრელ ნაჭრებად.

ბადრიჯნის ფირფიტებს  მოვაყაროთ მარილი,გავაჩეროთ 10 წუთი,რომ გამოუშვას მწარე წვენი.სითხე შევამშრალოთ ქაღალდის ხელსახოცით.

ბადრიჯნის ფირფიტები შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან.

მწვანე ხახვი დავჭრათ უხეშად.

პამიდორი დავჭრათ რკალებად.

შემწვარ ბადრიჯნის ფირფიტებს წავუსვათ გულსართი.

 

ფირფიტებზე დავაწყოთ პამიდორი, მწვანე ხახვი და კამა.

ფირფიტები გადავახვიოთ და მოვასხათ ბალზამიკოს სოუსი.

 

 

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბადრიჯნის კონსერვი პომიდვრით “დედამთილის ენა” – მოვემზადოთ ზამთრისათვის

ინგრედიენტები 6 ლიტრისათვის : 4 კგ.ბადრიჯანი 1 კგ.პამიდორი 1 კგ.წითელი ბულგარული 100 გრ. ნიორი 4 წითელი  წიწაკა 1160 მლ.9% ძმარი 240 მლ.ზეთი 240 გრ.შაქარი 2

ბარიჯნის კუჭმაჭის კონსერვი – მოვემზადოთ ზამთრისათვის

ინგრედიენტები: 5 კგ. ბადრიჯანი 1 კგ.ბულგარული 750 გრ. წითელი ხახვი 2 თავი   ნიორი ნახევარი არყის ჭიქა ხმელი ქინძი 500  მლ.ზეთი 250 მლ.9% ძმარი ნახევარი არყის

ბადრიჯნისა და სოკოს კუჭმაჭი – ქართული სამარხვო კერძი

ინგრედიენტები: 4 ბადრიჯანი 1 წითელი ხახვი 2 კბილი ნიორი 1 პატარა ზომის წითელი ბულგარული ( შეგვიძლია არც დავუმატოთ) 1 ჩ.კოვზი ხმელი ქინძი 100  მლ.ზეთი 0,5

საქონლის ენისა და სოკოს კუჭმაჭი. ელარჯის ჩხირები

ინგრედიენტები 4 ულუფისათვის : 800 გრ.საქონლის ენა 250 გრ.ხის სოკო 100 გრ.ხახვი 50 გრ.პამიდორი 5 გრ.აჯიკა 25 გრ.ქინძი მარილი გემოვნებით მომზადების წესები : მოხარშული ენა

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here