badrijanigulsartit3
5/5

ბადრიჯნის რულეტები ყველის გულსართით

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ბადრიჯნის რულონები წარმოუდგენლად გემრიელია! ბადრიჯანი, ნიორი და ჭყინტი  ყველი არის საუკეთესო კომბინაცია. ასეთი აპეტაიზერი  მზადდება ძალიან სწრაფად და გახდება სადღესასწაულო მაგიდის მშვენება.

ინგრედიენტები :

3 ბადრიჯანი

30 გრ.პამიდორი

5 კბილი ნიორი

60 გრ. ჭყინტი ყველი

3 გრ.მწვანე ხახვი

3 გრ.კამა

მარილი და წიწაკა გემოვნებით

მომზადების წესები :

კამა და ნიორი წვრილად დავჭრათ, შევურიოთ ყველს და ავსრისოთ ჩანგლით.გულსართს შეგვიძლია დავუმატოთ წიწაკა გემოვნებით.

ბადრიჯანი დავჭრათ თხელ და გრელ ნაჭრებად.

ბადრიჯნის ფირფიტებს  მოვაყაროთ მარილი,გავაჩეროთ 10 წუთი,რომ გამოუშვას მწარე წვენი.სითხე შევამშრალოთ ქაღალდის ხელსახოცით.

ბადრიჯნის ფირფიტები შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან.

მწვანე ხახვი დავჭრათ უხეშად.

პამიდორი დავჭრათ რკალებად.

შემწვარ ბადრიჯნის ფირფიტებს წავუსვათ გულსართი.

 

ფირფიტებზე დავაწყოთ პამიდორი, მწვანე ხახვი და კამა.

ფირფიტები გადავახვიოთ და მოვასხათ ბალზამიკოს სოუსი.

 

 

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

სვანური ხაჭაპური

ინგრედიენტები : ფქვილი 500 კგ საფუარი 5 გრ წყალი 250 მლ ცოტა მარილი შიგთავსისათვის: 400 გრ.სვანური სულგუნი 250 გრ.იმერული ყველი ან 700 გრ.სვანური ყველი ნარჩვი

ქართული პური – შოთი

ინგრედიენტები : 2 კგ ფქვილი 20 გრ.საფუარი 1 ლ.თბილი წყალი 30-40 გ.მარილი მომზადების წესები : დიდ თასში ჩავყაროთ 2 კგ.ფქვილი,შუაში გავუკეთოთ ჩაღრმავება ,ჩავასხათ თბილი წყალი,ჩავყაროთ

კომშის ცუკატი – არომატული მშრალი მურაბა

ინგრედიენტები : 1 კგ.კომში 1 კგ.შაქარი 500 მლ.წყალი 1 ლიმონი. მომზადების წესები : კომში კარგად გავრეცხოთ,გავთალოთ,1.5 სმ სისქის რგოლებად დავჭრათ . ყოველ  კომშის რგოლს ამოვაჭრათ

კომშის ტორტი

ინგრედიენტები : 6 კვერცხი 6 ს.კოვზი შაქარი 6 ს.კოვზი ფქვილი 1 ჩ.კოვზი გამაფხვიერებელი( თუ კარგი ღუმელი გაქვთ,გამაფხვიერებელი არ უნდა) შაქრიანი ვანილი მწიკვი მარილი   მომზადების

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here