Снимок
5/5

ბადრიჯნის სალათი “დედამთილის ენა “

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

კერძი ასეთი საინტერესო სახელით ნამდვილად  დააინტრიგებს ნებისმიერ სტუმარს! ბადრიჯნის რულეტები ნივრით და პამიდვრით  მყისიერად მზადდება.

ინგრედიენტები :

4 ბადრიჯანი

4 პამიდორი

200 გრ.მაიონეზი

მწვანილი 2 პატარა კონა

მარილი და წიწაკა გემოვნებით

ნიორი გემოვნებით

მომზადების წესები :

ბადრიჯანი დავჭრათ თხელ და გრძელ ნაჭრებად,მოვაყაროთ მარილი,გავაჩეროთ 20 წუთი.ბადრიჯანი გამოუშვებს წვენს და მწარე სითხე შევამშრალოთ ქაღალდის ხელსახოცით.

მწვანილი დავჭრათ.

პომიდორი დავჭრათ  რკალებად.

ნიორი დავსრისოთ.

ბადრიჯანი შევწვათ ორივე მხრიდან ზეთში.

შემწვარი ბადრიჯნის ფირფიტაზე დავდოთ პომიდორი, მოვაყაროთ ცოტა მარილი და წიწაკა,მოვასხათ მაიონეზი,მოვაყაროთ დაჭრილი ნიორი და მწვანილი,გადავახვიოთ.

ეს კერძი ძალიან გემრიელია!

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბადრიჯნის კონსერვი პომიდვრით “დედამთილის ენა” – მოვემზადოთ ზამთრისათვის

ინგრედიენტები 6 ლიტრისათვის : 4 კგ.ბადრიჯანი 1 კგ.პამიდორი 1 კგ.წითელი ბულგარული 100 გრ. ნიორი 4 წითელი  წიწაკა 1160 მლ.9% ძმარი 240 მლ.ზეთი 240 გრ.შაქარი 2

ბარიჯნის კუჭმაჭის კონსერვი – მოვემზადოთ ზამთრისათვის

ინგრედიენტები: 5 კგ. ბადრიჯანი 1 კგ.ბულგარული 750 გრ. წითელი ხახვი 2 თავი   ნიორი ნახევარი არყის ჭიქა ხმელი ქინძი 500  მლ.ზეთი 250 მლ.9% ძმარი ნახევარი არყის

ბადრიჯნისა და სოკოს კუჭმაჭი – ქართული სამარხვო კერძი

ინგრედიენტები: 4 ბადრიჯანი 1 წითელი ხახვი 2 კბილი ნიორი 1 პატარა ზომის წითელი ბულგარული ( შეგვიძლია არც დავუმატოთ) 1 ჩ.კოვზი ხმელი ქინძი 100  მლ.ზეთი 0,5

საქონლის ენისა და სოკოს კუჭმაჭი. ელარჯის ჩხირები

ინგრედიენტები 4 ულუფისათვის : 800 გრ.საქონლის ენა 250 გრ.ხის სოკო 100 გრ.ხახვი 50 გრ.პამიდორი 5 გრ.აჯიკა 25 გრ.ქინძი მარილი გემოვნებით მომზადების წესები : მოხარშული ენა

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here