91932ed7f1efdae3500d8107fa289930
5/5

ხორცის კოტლეტები ხაჭოთი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

300 გრ.ფარში ( ქათამის,საქონლის ხორცი )

150 გრ.ხაჭო

1 საშუალო ზომის ხახვი

1 კვერცხი

მარილი გემოვნებით

წიწაკა გემოვნებით

.

მომზადების წესები :

ხაჭო აუცილებლად უნდა დავაბლენდეროთ ან ჩანგლით კარგად ავსრისოთ.

ხახვი ძალიან წვრილად დავჭრათ.

ღრმა თასში შევურიოთ: ხაჭო,ფარში,კვერცხი,მარილი,წიწაკა,ხახვი.

სველი ხელებით მოვჭრათ გუნდები, მივცეთ კატლეტის ფორმა,ამოვსვაროთ ფქვილში.

ტაფაზე დავასხათ ზეთი

კოტლეტები შევწვათ ორივე მხრიდან  ,შემდეგ დავასხათ ცოტა ცხელი წყალი,ტაფას თავსახური დავაფაროთ და  კოტლეტები დაბალ ცეცხლზე ჩავთუშოთ,წყლის აორთქლებამდე.

ეს კოტლეტები ძალიან გემრიელია!მივირთვათ გარნითან ერთად.

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბადრიჯნის კონსერვი პომიდვრით “დედამთილის ენა” – მოვემზადოთ ზამთრისათვის

ინგრედიენტები 6 ლიტრისათვის : 4 კგ.ბადრიჯანი 1 კგ.პამიდორი 1 კგ.წითელი ბულგარული 100 გრ. ნიორი 4 წითელი  წიწაკა 1160 მლ.9% ძმარი 240 მლ.ზეთი 240 გრ.შაქარი 2

ბარიჯნის კუჭმაჭის კონსერვი – მოვემზადოთ ზამთრისათვის

ინგრედიენტები: 5 კგ. ბადრიჯანი 1 კგ.ბულგარული 750 გრ. წითელი ხახვი 2 თავი   ნიორი ნახევარი არყის ჭიქა ხმელი ქინძი 500  მლ.ზეთი 250 მლ.9% ძმარი ნახევარი არყის

ბადრიჯნისა და სოკოს კუჭმაჭი – ქართული სამარხვო კერძი

ინგრედიენტები: 4 ბადრიჯანი 1 წითელი ხახვი 2 კბილი ნიორი 1 პატარა ზომის წითელი ბულგარული ( შეგვიძლია არც დავუმატოთ) 1 ჩ.კოვზი ხმელი ქინძი 100  მლ.ზეთი 0,5

საქონლის ენისა და სოკოს კუჭმაჭი. ელარჯის ჩხირები

ინგრედიენტები 4 ულუფისათვის : 800 გრ.საქონლის ენა 250 გრ.ხის სოკო 100 გრ.ხახვი 50 გრ.პამიდორი 5 გრ.აჯიკა 25 გრ.ქინძი მარილი გემოვნებით მომზადების წესები : მოხარშული ენა

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here