2671592986
5/5

იაპონური ბისკვიტი კასტელა

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

100 გრ.ფქვილი

100 გრ.კარაქი

100 გრ.შაქარი

100 მლ.რძე

6 კვერცხი

ინგრედიენტები მოცემულია 24 სმ დიამეტრის ფორმისთვის

მომზადების წესები :

კვერცხის ცილა და გული გავაცალკავოთ.

ფქვილი გავცრათ.

კარაქს რძე დავასხათ და გავალღოთ,სათქვეფით შევურიოთ ჯერ ფქვილი,შემდეგ რიგრიგობით კვერცხის გულები,ბოლოს კი ვანილი.

ცილისგან და შაქრისგან ამოვიყვანოთ ბეზე.

ბეზეს ხის კოვზით ( მიქსერი არ გამოიყენება) შევურიოთ ფქვილიანი მასა.

ფორმას შიგნიდან შემოვაყოლოთ საცხობი ქაღალდი,გარედან კი ფოლგა შემოვახვიოთ.

ფორმაში ჩავასხათ ცომი,მოვათავსოთ უფრო დიდ ფორმაში,ჩავასხათ პატარა ფორმის ნახევრამდე ცხელი წყალი.

ვაცხობთ 150 გრადუსზე 50-55 წუთი.

1+
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

დიეტური წიწიბურას და ფარშის კოტლეტები – უკრაინული სამზარეულო

მრავალი წელია ვამზადებ კოტლეტებს ფარშით და წიწიბურათი.ეს ბურღულეული მას  განსაკუთრებულ გემოს ანიჭებს და ფაფუკს ხდის.  ინგრედიენტები : 1 კგ.ქათმის ფილეს ფარში 2 ხახვი 2 კვერცხი

ქათმის კოტლეტები ყაბაყით და ხაჭოთი

ინგრედიენტები : 1კგ..ფარში 200 გრ.ხაჭო 1 ყაბაყი 2 ს.კოვზი  სიმინდის სახამებელი 2 კბილი ნიორი მარილი გემონებით წიწაკა გემოვნებით მომზადების წესები : ქორფა ყაბაყი გავრეცხოთ ,

ხორცის კოტლეტები ხაჭოთი

ინგრედიენტები : 300 გრ.ფარში ( ქათამის,საქონლის ხორცი ) 150 გრ.ხაჭო 1 საშუალო ზომის ხახვი 1 კვერცხი მარილი გემოვნებით წიწაკა გემოვნებით . მომზადების წესები : ხაჭო

ფორთოხლის ესენცია

ინგრედიენტები : 0,75 მლ.არაყი 1 ფორთოხალი ( ან ლიმონი) მომზადების წესები : ავიღოთ პატარა ზომის მინის  ბოთლი,რომელსაც თავსახური მჭიდროდ ეჭირება. ბოთლს  გავუკეთოტ სტერილიზაცია. ფორთოხლის ქერქი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here