zhguchaya-yablochnaya-gorchitsa-iz-antonovki-15-640x427
5/5

როგორ მოვამზადოთ ვაშლის მდოგვი სახლის პირობებში

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

120 გრ.ვაშლის პიურე ( 3 დიდი ზომის ვაშლი)

2 სუფრის კოვზი( 10 გრ) მდოგვის ფხვნილი

1 ს.კოვზი თაფლი

3 ს.კოვზი სახლის პირობებში მომზადებული  ძმარი

3  მიხაკის მარცვალი

ნახევარი ჩაის კოვზი დარიჩინი

 

მომზადების წესები :

ვაშლები  180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 30 წუთი გამოვაცხოთ.

გამომცხვარი ვაშლები გავაგრილოთ,ქერქი და გული მოვაშოროთ .

გამომცხვარი რბილობი ცალკე  ღრმა თასში ჩავდოთ.

ალუმინის ტაფა-ქვაბში ჩავასხათ ძმარი,დავუმატოთ მიხაკი,დარიჩინი და მივიყვანოთ ადუღებამდე.

გამომცხვარ რბილობს შევურიოთ მდოგვის ფხვილი და დავაბლენდეროთ.

მასას შევურიოთ მოდუღებული ძმარი,თაფლი და ისევ დავაბლენდეროთ.

 

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

დიეტური წიწიბურას და ფარშის კოტლეტები – უკრაინული სამზარეულო

მრავალი წელია ვამზადებ კოტლეტებს ფარშით და წიწიბურათი.ეს ბურღულეული მას  განსაკუთრებულ გემოს ანიჭებს და ფაფუკს ხდის.  ინგრედიენტები : 1 კგ.ქათმის ფილეს ფარში 2 ხახვი 2 კვერცხი

ქათმის კოტლეტები ყაბაყით და ხაჭოთი

ინგრედიენტები : 1კგ..ფარში 200 გრ.ხაჭო 1 ყაბაყი 2 ს.კოვზი  სიმინდის სახამებელი 2 კბილი ნიორი მარილი გემონებით წიწაკა გემოვნებით მომზადების წესები : ქორფა ყაბაყი გავრეცხოთ ,

ხორცის კოტლეტები ხაჭოთი

ინგრედიენტები : 300 გრ.ფარში ( ქათამის,საქონლის ხორცი ) 150 გრ.ხაჭო 1 საშუალო ზომის ხახვი 1 კვერცხი მარილი გემოვნებით წიწაკა გემოვნებით . მომზადების წესები : ხაჭო

ფორთოხლის ესენცია

ინგრედიენტები : 0,75 მლ.არაყი 1 ფორთოხალი ( ან ლიმონი) მომზადების წესები : ავიღოთ პატარა ზომის მინის  ბოთლი,რომელსაც თავსახური მჭიდროდ ეჭირება. ბოთლს  გავუკეთოტ სტერილიზაცია. ფორთოხლის ქერქი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here