xorcisruleti
5/5

ხორცის რულეტი გარგრის,შავი ქლიავის ჩირით – სადღესასწაულო კერძი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

700 ღორის რბილი ხორცი( საქონლის ,ქათმის ,ინდაურის ფილე)

100 გრ.ქლიავის ჩირი

100 გრ.გარგრის ჩირი

5-10 გრამი ხმელი სუნელი

40 გრ.ტკბილი ვაშლის  მდოგვი

მარილი გემოვნებით

მომზადების წესები :

ღორის ხორცი მსუბუქად დავბეგვოთ ორივე მხირდან.

ხორცს ერთი მხრიდან მოვაყაროთ მარილი და ხმელი სუნელი,ხოლო მეორე მხრიდან წავუსმევთ  ტკბილ ვაშლის  მდოგვს( წაიკითხე რეცეპტი)და გავაჩერებთ დასამარინადებლად 30 წუთი ოთახის ტემპერატურაზე.

ჩირს დავასხათ ქაფქაფა ცხელი წყალი და გავაჩეროთ 15 წუთი.

ხორცის ნაჭრებზე(მდოგვის მხარე) დავაწყოთ გარგრის ან შავი ქლიავის ჩირი და გადავახვიოთ რულეტივით.

ტაფა გავახუროთ,დავასხათ ზეთი , დავაწყოთ რულეტები( ნაკეცით  ქვემოთ) და შევწვათ.

ნახევრად მომზადებული რულეტები გადავიტანოთ ფორმაში,გადავაფაროთ ფოლგა და 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში დავასრულოთ გამოცხობა.

 

 

 

 

 

 

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

დიეტური წიწიბურას და ფარშის კოტლეტები – უკრაინული სამზარეულო

მრავალი წელია ვამზადებ კოტლეტებს ფარშით და წიწიბურათი.ეს ბურღულეული მას  განსაკუთრებულ გემოს ანიჭებს და ფაფუკს ხდის.  ინგრედიენტები : 1 კგ.ქათმის ფილეს ფარში 2 ხახვი 2 კვერცხი

ქათმის კოტლეტები ყაბაყით და ხაჭოთი

ინგრედიენტები : 1კგ..ფარში 200 გრ.ხაჭო 1 ყაბაყი 2 ს.კოვზი  სიმინდის სახამებელი 2 კბილი ნიორი მარილი გემონებით წიწაკა გემოვნებით მომზადების წესები : ქორფა ყაბაყი გავრეცხოთ ,

ხორცის კოტლეტები ხაჭოთი

ინგრედიენტები : 300 გრ.ფარში ( ქათამის,საქონლის ხორცი ) 150 გრ.ხაჭო 1 საშუალო ზომის ხახვი 1 კვერცხი მარილი გემოვნებით წიწაკა გემოვნებით . მომზადების წესები : ხაჭო

ფორთოხლის ესენცია

ინგრედიენტები : 0,75 მლ.არაყი 1 ფორთოხალი ( ან ლიმონი) მომზადების წესები : ავიღოთ პატარა ზომის მინის  ბოთლი,რომელსაც თავსახური მჭიდროდ ეჭირება. ბოთლს  გავუკეთოტ სტერილიზაცია. ფორთოხლის ქერქი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here