05

დიეტური მარწყვის მურაბა

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები:

1 კგ.მარწყვი

1 მწიფე ვაშლი

1 მწიფე ბანანი

1 ,5 ს.კოვზი ლიმონი

1 ჩ.კოვზი აგარ- აგარი

ვანილი

ვაშლი გავთალოთ და დავაბლენდეროთ.

გარეცხილი მარწყვი და ვაშლის პიურე ერთად ვხარშოთ 20-25 წუთი.

ბანანი მსხვილად დავჭრათ , ჩავუმატოთ მურაბას და ვხარშოთ კიდევ 5 წუთი.

ბოლოს ჩავასხათ წინასწარ დამბალი აგარ-აგარი ,დავუმატოთ ვანილი და ვხარშოთ 3 წუთი.

მზა მურაბა ცხელივე გადავიტანოთ სტერილურ ქილებში და მჭიდროდ დავახუროთ თავზე.

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ტორტი ზახერი – ავსტრიული შოკოლადის დესერტი.

ავსტრიელმა კონდიტერმა ფრენც ზახერმა მე-19 საუკუნეში მოამზადა მინისტრ მეტერხინისთვის. ამ ტორტის უამრავი რეცეპტი არსებობს, შოკოლადის განაში და გარგლის  ჯემის ფენა ყველა ვერსიისათვის არის აუცილებელი.ჩვენ გთავაზობთ

შოკოლადის ბისკვიტი

ინგრედიენტები: 6 კვერცხი 200 გრ.ფქვილი 50 გრ.კაკაო 15 გრ.შაქარიანი ვანილი 450 გრ.შაქარი 1,5 ჩ.კოვზი გამაფხვიერებელი   ღუმელი გავახუროთ   160-170 გრადუსზე. 24 სმ  დიამეტრის ფორმაში ჩავაფინოთ

ქსოვის სახე ”სუმბული”

ქსოვის სახე ” უზორი” – სუმბული წყვილ რიგებს ვქსოვთ ასე: უკუღმა თვლები ამოგვყავს უკუღმად. როგორ გადავხაროთ თვალი მარცხნივ ვნახოთ ვიდეოში.

როგორ ავკრიფოთ თვლები ჩხირებზე

ქსოვას ვიწყებთ თვლების აკრებით.გადმოვახვიოთ გორგლიდან ორი იმდენი ძაფი ,რა სიგანის ნაქსოვიც გვინდა მივიღოთ. მაგ: თუ  გვსურს მივიღოთ 55 სმ-ის ზურგი ,უნდა ავკრიფოთ 110-125 სმ-ის ან

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

შესვლა პროფილში

რეგისტრაცია საიტზე