0fcccca5b510e5bb86a94045046d252d_M

მარწყვის ხილფაფა – კომპოტი საკუთარ წვენში

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები;

1 კგ მარწყვი

250 გრ.შაქარი

მარწყვი გავასუფთაოთ,გავრეცხოთ,დავაწყოთ საწურზე,რომ დაიწრიტოს.

გარეცხილი მარწყვი ჩავყაროთ მომინანაქრებულ ქვაბში,დავაყაროთ შაქარი და დავახუროთ თავსახური.

მარწყვი წვენს გამოუშვებს,შემოვდგათ ცეცხლზე და მოვადუღოთ. დუღილის დროს წარმოქმნილი ქაფი მოვხადოთ.

გავასტერილოთ ბანკები და თავსახური,ასევე ჩამჩას გადავავლოთ ქაფქაფა ცხელი წყალი.

მარწყვის კომპოტი ჩამჩით გადავიტანოთ ქილებში ,მჭიდროდ დავახუროთ თავსახური,გადმოვაბრუნოთ,შევამოწვოთ

ჰერმენტულობა და შევფუთოთ შალის ადიალაში.

ან მარწყვის კომპოტი გადავიტანოთ ქილებში, დავახუროთ თავსახური და გავაგრილოთ.

კომპოტს გავუკეთოთ სტერილიზაცია 15 წუთი და მოვხუფოთ.

Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ატმის წვენი – მოვემზადოთ ზამთრისათვის

ინგრედიენტები: 3კგ. ატამი 150 გრ  შაქარი  -( კილოგრამ  ატამზე ) 900 მლ.  წყალი -( კილოგრამ ატამზე)   ხილი გავრეცხოთ, კურკები გამოვუღოთ და ხორცსაკეპში გავატაროთ. გატარებული

სოკოს ხარჩო – სამარხვო ქართული კერძი

ინგრედიენტები: 300 გრ.ხმელი სოკო 1 ხახვი 4 კბილი ნიორი 3 ს.კოვზი ტყემალი 1 ს.კოვზი ტომატ-პასტა 100 გრ.ბრინჯი ზეთი შესაწვავად მარილი,წიწაკა გემოვნებით ¼ ჩ.კოვზი ხმელი სუნელი

დეკორატიული ნაწნავი – ქსოვის სახე,”უზორი”N2

დეკორატიული ნაწნავი – ქსოვის სახე,”უზორი”N2 სქემაზე აღნიშნული არის 2,4 და ასე შემდეგ წყვილი .ამ რიგებს ვქსოვთ ასე: წაღმა თვალს ამოვიყვანთ წაღმა და უკუღმა თვალს ამოვიყვანთ

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

შესვლა პროფილში

რეგისტრაცია საიტზე