marwyviskomp
5/5

მარწყვის ხილფაფა – კომპოტი საკუთარ წვენში

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები ;

1 კგ მარწყვი

250 გრ.შაქარი

მომზადების წესები :

მარწყვი გავასუფთაოთ, გავრეცხოთ,დავაწყოთ საწურზე, რომ დაიწრიტოს.

გარეცხილი მარწყვი ჩავყაროთ მომინანაქრებულ ქვაბში, დავაყაროთ შაქარი და დავახუროთ თავსახური.

მარწყვი წვენს გამოუშვებს, შემოვდგათ ცეცხლზე და მოვადუღოთ. დუღილის დროს წარმოქმნილი ქაფი მოვხადოთ.

გავასტერილოთ ბანკები და თავსახური,ასევე ჩამჩას გადავავლოთ ქაფქაფა ცხელი წყალი.

მარწყვის კომპოტი ჩამჩით გადავიტანოთ ქილებში ,მჭიდროდ დავახუროთ თავსახური,გადმოვაბრუნოთ,შევამოწმოთ ჰერმენტულობა და შევფუთოთ შალის პლედში  ან მარწყვის კომპოტი გადავიტანოთ ქილებში, დავახუროთ თავსახური და გავაგრილოთ.კომპოტს გავუკეთოთ სტერილიზაცია 15 წუთი და მოვხუფოთ.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here