_uploads_images_00_00_01_2018_08_08_40ae69
5/5

ხაჭოს “რაფაელო” მარწყვით – საზაფხულო დესერტი ცხობის გარეშე ბავშვებისათვის

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

300 გრ.ორცხობილა  ” პეჩენია ”

200 გრ.ხაჭო

200 გრ.კარაქი

200 გრ.მარწყვი

100 გრ.ქოქოსის ფანტელები

50 გრ.შაქარი

მომზადების წესები :

კარაქი დავარბილოთ ოთახის ტემპერატურამდე.

ხაჭო გავატაროთ საცერში ან დავაბლენდეროთ.

დავფშვნათ  ორცხობილა,ჯერ შევურიოთ კარაქი,დავაბლენდეროთ ,შემდეგ დავუმატოთ ხაჭო და შაქარი.მოვზილოთ ელასტიური ცომი.

მარწყვი გავრეცხოთ,გავასუფთავოთ.დიდი ზომის მარწყვები ორ ნაწილად გავყოთ.

ცომისგან დავამზადოთ ბურთულები,თითოეულ ბურთულაში მოვათავსოთ მარწყვი და ქოქოსის ფანტელებში ამოვსვაროთ.

დესერტი ერთი საათი შევინახოთ მაცივარში.

 

 

 

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

დიეტური წიწიბურას და ფარშის კოტლეტები – უკრაინული სამზარეულო

მრავალი წელია ვამზადებ კოტლეტებს ფარშით და წიწიბურათი.ეს ბურღულეული მას  განსაკუთრებულ გემოს ანიჭებს და ფაფუკს ხდის.  ინგრედიენტები : 1 კგ.ქათმის ფილეს ფარში 2 ხახვი 2 კვერცხი

ქათმის კოტლეტები ყაბაყით და ხაჭოთი

ინგრედიენტები : 1კგ..ფარში 200 გრ.ხაჭო 1 ყაბაყი 2 ს.კოვზი  სიმინდის სახამებელი 2 კბილი ნიორი მარილი გემონებით წიწაკა გემოვნებით მომზადების წესები : ქორფა ყაბაყი გავრეცხოთ ,

ხორცის კოტლეტები ხაჭოთი

ინგრედიენტები : 300 გრ.ფარში ( ქათამის,საქონლის ხორცი ) 150 გრ.ხაჭო 1 საშუალო ზომის ხახვი 1 კვერცხი მარილი გემოვნებით წიწაკა გემოვნებით . მომზადების წესები : ხაჭო

ფორთოხლის ესენცია

ინგრედიენტები : 0,75 მლ.არაყი 1 ფორთოხალი ( ან ლიმონი) მომზადების წესები : ავიღოთ პატარა ზომის მინის  ბოთლი,რომელსაც თავსახური მჭიდროდ ეჭირება. ბოთლს  გავუკეთოტ სტერილიზაცია. ფორთოხლის ქერქი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here