ინგრედიენტები :
200 მლ.წყალი
500 გრ.შაქარი
100 გრ.საკონდიტრო გლუკოზა ან ინვენტური სიროფი
თასი წყლით.
1 ს.კოვზი ლიმონის წვენი
მომზადების წესები :
ალუმინის ქვაბში ჩავყაროთ გლუკოზა,შაქარი და დავასხათ წყალი,მოვადუღოთ სიროფი .
სიროფის წვეთი ჩავასხათ ცივ წყალში.თუ წყალში წარმოიქმნა რბილი ბურთულა,მაშინ სიროფი მხადაა.
ამის შემდეგ ჩავასხათ ლიმონის წვენი და მაღალ სიჩქარეზე ავთქვიფოთ მასის გაგრილებამდე და გათეთრებამდე.
შეგვიძლია დავუმატოთ კულინარიული საღებავი.
1+