HIT-SEZONA-Kompot-na-zimu-Klubnichnyj-mohito-Klubnika...-Limon...-Myata...Oni-sozdany-drug-dlya-druga-0-27-screenshot-800x450
5/5

მარწყვის მოხიტო – ზაფხულის ჰიტი ბევრად გემრიელია,ვიდრე ჩვეულებრივი კომპოტი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

სამი მარტივი ინგრედიენტი : მარწყვი, პიტნა და ლიმონი – თითქოს ერთმანეთისთვის შეიქმნენ! ეს არის სრულიად ახალი გემო, ინგრედიენტების კარგი  კომბინაცია და უბრალოდ გასაოცარი შედეგი. თუ თქვენ ყოველ ზაფხულს ამზადებთ კომპოტებს ზამთრისათვის,სცადეთ ეს რეცეპტი. ეს არ არის მხოლოდ მარწყვის კომპოტი, არამედ იგი ნამდვილად  მოხიტოა! ერთდროულად მოხუფეთ  რამდენიმე ქილა – თქვენ არ ინანებთ!

 ერთი 3 ლიტიანი ქილის მოსამზადებლად დაგვჭირდება  შემდეგი ინგრედიენტები :

500 გრ.მარწყვი

1 ტოტი პიტნა

2 ნაჭერი ლიმონი

300 გრ.შაქარი

მომზადების წესები :

სუფთა 3 ლიტრიან ქილაში ჩავაწყოთ მარწყვი,პიტნა და ლიმონის ნაჭრები.

ქილა ავავსოთ მდუღარე წყლით.

ქილა გავაჩეროთ 40 წუთი.

ქილიდან გადმოვასხათ ნაყენი   და ქვაბში ჩავასხათ.

ნაყენში ჩავყაროთ შაქარი და მოვადუღოთ სიროფი.

მდუღარე სიროფით ისევ ავავსოთ ქილა და გავაპიპინოთ.

ქილა იქვე მოვხუფოთ,გადმოვაბრუნოთ,შევახვიოთ პლედში და დაველოდოთ გაგრილებას.

ეს  მარწყვის კომპოტი “მოხიტო “ძალიან გემრიელია.

 

1+
Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ყველაზე არომატული ციტრუსების მარმელადი

ციტრუსების მარმელადის მომზადება სახლის პირობებში ძალიან მარტივია.ეს რეცეპტი განსაკუთრებით არაფროვანებს  იმათ, ვითაც მოტკბო-მომჟავო გემოს დესერტები უყვართ.. ინგრედიენტები : 1 ჭიქა ფორთოხლის წვენი 1/4 ჭიქა ლაიმის

როგორ მოვამზადოთ ნამდვილი თურქული რახათ – ლუხუმი

 იცოდით, რომ გემრიელი  დესერტის რახათ-ლუხუმის  მომზადება შეგიძლიათ მხოლოდ სამი ინგრედიენტისაგან: შაქრი, სახამებლი და წყლისგან? მე გასწავლით  დღეს, თუ როგორ უნდა გააკეთოთ. ინგრედიენტები: 650 მლ.წყალი (

როგორ მოვხარშოთ წიწიბურა სწორად

ინგრედიენტები : 1 ჭიქა წიწიბურა 2 ჭიქა წყალი მარილი  ზეთი მომზადების წესები : წიწიბურა გავაჩიოთ,შავი ნაწილაკები ამოვიღოთ . გავრეცხოთ იმავე ქვაბში,რაშიც უნდა მოვხარშოთ.გამოუვა მუქი ფერის

ღუმელში გამომცხვარი გოგრა – 2 განსხვავებული და გემრიელი რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 გოგრა 100 გრ.ქლიავის ჩირი 70 გრ.ნიგოზი 50 გრ.გარგრის ჩირი 30 გრ.შაქარი 30 გრ.კარაქი მწიკვი დარიჩინი მომზადების წესები : გოგრა  გავჭრათ ორ ნაწილად

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here