maxresdefault (3)
5/5

ბროწეულის ვარდისფერი ბისკვიტი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

3 კვერცხი

165 გრ.შაქარი

185 გრ.ფქვილი

მწიკვი მარილი

20 გრ სახამებელი

8 გრ.გამაფხვიერებელი

80 გრ.კარაქი

150 მლ.ბროწეულის ან რომელიმე ხილის წვენი

მომზადების წესები:

ბროწეული გავწუროთ. მაღაზიაში ნაყიდი ბროწეულის წვენი ამ დესერტის მოსამზადებლად არ გამოვიყენოთ.

კარაქი გავადნოთ.

ფქვილი გავცრათ და შევურიოთ გამაფხვიერებელი.

კვერცხს დავაყაროთ მწიკვი მარილი,შაქარი  და ავთქვიფოთ.

გოგლი –  მოგლს შევურიოთ  ფქვილი ორ ულუფად.

მიღებულ მასას ჯერ შევურიოთ ბროწეულის წვენი,შემდეგ გამდნარი კარაქი,მოვურიოთ ნიჩბით.

ფორმაში ჩავაფინოთ ქაღალდი,მოვუსვათ ცხიმი ფსკერზე და გვერდებზე,ჩავასხათ ცომი და 175 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში გამოვაცხოთ.

გამომცხვარი ბისკვიტი  20წუთი ფორმაშივე გავაციოთ,შემდეგ გადმოვიღოთ,ბოლომდე გავაციოთ,შევახვიოთ პლასტიკში და შევდოთ მონიმუმ 2 საათი მაცივარში.

 

 

 

 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here