maxresdefault (3)
5/5

ბროწეულის ვარდისფერი ბისკვიტი

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

3 კვერცხი

165 გრ.შაქარი

185 გრ.ფქვილი

მწიკვი მარილი

20 გრ სახამებელი

8 გრ.გამაფხვიერებელი

80 გრ.კარაქი

150 მლ.ბროწეულის ან რომელიმე ხილის წვენი

მომზადების წესები:

ბროწეული გავწუროთ. მაღაზიაში ნაყიდი ბროწეულის წვენი ამ დესერტის მოსამზადებლად არ გამოვიყენოთ.

კარაქი გავადნოთ.

ფქვილი გავცრათ და შევურიოთ გამაფხვიერებელი.

კვერცხს დავაყაროთ მწიკვი მარილი,შაქარი  და ავთქვიფოთ.

გოგლი –  მოგლს შევურიოთ  ფქვილი ორ ულუფად.

მიღებულ მასას ჯერ შევურიოთ ბროწეულის წვენი,შემდეგ გამდნარი კარაქი,მოვურიოთ ნიჩბით.

ფორმაში ჩავაფინოთ ქაღალდი,მოვუსვათ ცხიმი ფსკერზე და გვერდებზე,ჩავასხათ ცომი და 175 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში გამოვაცხოთ.

გამომცხვარი ბისკვიტი  20წუთი ფორმაშივე გავაციოთ,შემდეგ გადმოვიღოთ,ბოლომდე გავაციოთ,შევახვიოთ პლასტიკში და შევდოთ მონიმუმ 2 საათი მაცივარში.

 

 

 

 

0
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

მარწყვის ტარტი მოხარშული კრემით

ინგრედიენტები : 200 გრ.ფქვილი 100 გრ.მარგარინი 100 გრ.შაქრის პუდრა 4 კვერცხის გული 1 -2 ს.კოვზი ცივი წყალი   მომზადების წესები ; კვერცხის გულები  მსუბუქად ავთქვიფოთ

ქათმის ფილეს,სოკოს,კიტრის და პამიდვრის საზაფხულო სალათა “მარწყვი”

გემრიელი და ამავე დროს უჩვეულო სალათი “მარწყვი” მზადდება უბრალოდ.  ეს კერძი თავისი უჩვეულო ფორმისა და დეკორაციის წყალობით სადღესასწაულო სუფრის მშვენებაა, სტუმრები დააფასებენ თქვენს ძალისხმევას. ინგრედიენტები

თეთრი და შავი ბისკვიტი კარაქით

ინგრედიენტები  თეთრი ბისკვიტისათვის: 6 კვერცხი 135 გრ.ფქვილი 45 გრ.სიმინდის სახამებელი 180 გრ.შაქარი 45 გრ.კარაქი 30 გრ.შაქრიანი ვანილი თუ კარგი ღუმელი გაქვთ,გამაფხვიერებელი ( 1 ჩ.კოვზი) არ

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here