b6204704
5/5

კრემი შუსთვის და მინანქარი ეკლერისათვის

გააზიარეთ სოციალურ ქსელებში

Share on facebook

ინგრედიენტები :

180 მლ.რძე

2 კვერცხის გული

270 გრ.შაქარი

2 ჩ.კოვზი შაქრიანი ვანილი

320 გრ.კარაქი

2 ს.კოვზი კონიაკი

მომზადების წესები :

შუს და ეკლერის მოხარშული ცომი – დეტალური რეცეპტი

კვერცხის გული ავთქვიფოთ მიქსერით,გავატაროთ საცერში,შევურიოთ შაქარი,შაქრიანი ვანილი ,შემოვდგათ ვეცხლზე,ვურიოთ განუწყვეტლივ შესქელებამდე.

მოდუღებული სიროფი გადავიტანოთ ცალკე თასში და გავაგრილოთ ოთხის ტემპერატურამდე.

ოთახის ტემპერატურაზე დარბილებული კარაქი ავთქვიფოთ მიქსერით,კოვზობით შევათვიფოთ სიროფი და ბოლოს კონიაკი.

მიღებული კრემით ავავსოთ შუ და ეკლერი.

მინანქარი შუს და ეკლერის გასაფორმებლად:

50 გრ.შავი შოკოლადი და 20 გრ.კარაქი გავადნოთ ორთქლის აბაზანაზე და წავუსვათ შუს.ნამცხვარი 2 საათი შევდოთ მაცივარში.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share on facebook
Facebook
Share on print
დაბეჭდე გვერდი

ასევე ნახეთ

ბუშე -ფრანგული დესერტი

ინგრედიენტები ცომისათვის: 10 კვერცხის ცილა 7 კვერცხის გული 6 სუფრის კოვზი შაქარი 1 ჭიქა ფქვილი მომზადების წესები : ღუმელი ჩავრთოთ და გავახუროთ 220 გრადუსზე. კვერცხის

კუჭმაჭი

ინგრედიენტები: 1კგ.საქონლის გულ-ღვიძლი,ფილტვი,ფაშვი 6-8 თავი ქართული წითელი ხახვი ცოცხალი ქინძი ბროწეულის მარცვლები მოსართავად ზეთი ან კარაქი სანელებლები: დაღერღილი წიწაკა გემოვნებით 1 ჩ.კოვზი ქონდარი 2 ჩ.კოვზი

ჩანახი -კლასიკური რეცეპტი

ინგრედიენტები : 1 კგ.ცხვრის ხორცი 0,2 კგ.დუმა 1 კგ.ბადრიჯანი 0,8 კგ.კარტოფილი 1 კგ.პამიდორი 0,2  (4-5 თავი )კგ.ხახვი 1 თავი ნიორი რეჰანი, ქინძი, ოხრახურში 3-3 ღერი

კულინარია

ქარგვა

ქსოვა

კერვა

 
error: შიგთავსი დაცულია

ვულოცავთ გამარჯვებულებს!

1 ადგილი

კულიჩი – ესეც ჩემი ულამაზესი პასკუნიები

2 ადგილი

კულიჩი – ქვემო იმერელი ბებიების რეცეპტი

3 ადგილი

                    ქოქოსის ბისკვიტი – ტორტი რაფაელო

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here